Ma feltöltötte Bajnai ezt a fényképet a Facebookjára. Nem fél, hogy így elveszíti a bázisát?
Figyelt kérdés
Bajnai eddigi bázisa:
- A műveltek
Akiket a populista kép vonz:
- Középosztány
- Közép-felsőosztály
- Proletariátus felsőbb része
Akiket a kép mondanivalója taszít:
- A műveltek
Pont azokat nyomja el magától, akik eddig szerették.
WTF?
2013. ápr. 8. 17:43
21/27 anonim válasza:
Én ha ránézek csak a tönkrement libatartókat látom már amelyik még nem húzta fel magát.
22/27 anonim válasza:
"#10
Egy 8-10%-os támogatottság már eléggé úgy hangzik mint egy szavazótábor."
Annak a 8-10%-nak 80-90%-a csak azért szavazna rá, mert Orbán elvett tőle két forintot. Három éve még azért szavazott Orbánra, mert Bajnai is elvett tőle kettőt. Meg még kettőt, mint gazdasági miniszter.
23/27 anonim válasza:
Mekkora különbség van Ludas Matyi és Libajnai között.
24/27 anonim válasza:
Értelmiségi körben mozgok,de közülük(közülünk) egyik sem támogatja Bajnait. Főleg a régen jól éltek(hitelből),most meg nem típusú emberek szavaznának rá vagy azok,akik kevésbé iskolázottak(értsd nincs diplomájuk).(de ez csak az én meglátásom,ahogy körbetekintek az ismerőseimen)
25/27 anonim válasza:
az imf utasításainak végrehajtása nem szakember, bajnai egy kommunistaliberális imf báb
26/27 anonim válasza:
azt akartam írni, hogy: nem szakemberség
27/27 anonim válasza:
Értem mire akarsz kilyukadni. Sajnos ez a baj a demokráciával hogy ha előállna egy x oldalas gazdasági szakszöveggel miszerint ez meg ez a baj és ezt fogja csinálni, ami ezt és ezt eredményezi akkor 100-ból 20 elolvasná és 10 megértené. A szavazatokhoz néha óhatatlanul is populistának kell lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!