Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi ebben a jó? Komoly válaszok...

Mi ebben a jó? Komoly válaszokat kérek

Figyelt kérdés

Vegyük csak sorba a realitásokat:

munkanélküliség akár évekig, munkahelyek szinte semmi, aki dolgozik, látástól-vakulásig, családi élet nincs. Aki munkanélküli, a munkanélküliség miatt depressziós, van aki öngyilkos is lesz emiatt. Az én párkapcsolatom is most ment tönkre, mert a párom augusztus óta nem talál állást, pedig tényleg keresi és pályázza amit csak talál és már teljesen el van keseredve. Sok családban éheznek, a gyerekek is. Nevetséges fizetések, már ahol adják. A meglévő munkahelyek többsége is csődben, csődközelben. A képviselők milliókat tesznek zsebre, élősködő paraziták. Gyerek kb. 15 millióba kerül, nem én találtam most ki, az egyik napilap címoldalán jelent meg a hét folyamán. Nyaralni nem sokan tudnak menni, örülnek, ha kifizetik a rezsit. Élet ez? Mi ebben a jó? Azok akik ide vitték az országot, mikor kerülnek rácsok mögé?

2013. ápr. 7. 16:29
 1/6 anonim ***** válasza:
8%

Rácsok mögé max akkor kerülne pár ember ha a Jobbik győzne ,de ők nem elég erősek.

Az MSZP és a Fidesz is ludas az ország tönkretételében és Bajnai Gordonnak aki gazdasági miniszter volt azt MSZP-nél később pedig miniszterelnök , neki is megvan benne a része.

Az ország leépítése igazi csapatmunka volt.

2013. ápr. 7. 16:32
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

Efelé vezet bennünket a globális kapitalizmus!

Egyre kevesebb a munkalehetőség és egyre olcsóbb a munkabér.

Ez mind mind a tőke túlburjánzott ellensúlytalan és egyre elhatalmasodóbb lehetőségeiből fakad.

Nyugaton most kezdődik csak a buli.

Még vagy 140-15 évig is elhúzódhat ez az állapot, aztán az események kikényszerítik a paradigma váltást. De hogy az mit hoz, azt nem tudni. Lehet hogy egy a mainál is sokkal keményebb és vadkapitalistább rendszert, de lehet hogy a tőke hatalmának a tömeges korlátozását.

2013. ápr. 7. 16:42
 3/6 anonim ***** válasza:

Öt perce olvastam. Éppen idevág: [link]

Nálunk is rengeteg az öngyilkosság, csak hallgatnak róla. Nagy részük még búcsúlevelet sem hagy, mert nem érdeklik őket a hátra maradottak.

2013. ápr. 7. 16:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Ezt én se értem miért jó...A "tőkének" is az lenne a jobb,ha az embereknek lenne pénze és meg tudnák venni a sok "sz@rt" amit gyártanak nem?

Lenne pénzük vásárolni,befizetni az adót...

Hogy akarnak fogasztói társadalmat fogyasztók nélkül?

2013. ápr. 7. 16:51
 5/6 A kérdező kommentje:
2013. ápr. 7. 17:27
 6/6 A kérdező kommentje:

Sokkoló: Egyre többen halnak meg a megszorítások miatt

[link]

2013. ápr. 7. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!