Ti hogy kezdenétek hozzá egy "Új Magyarország" létrehozásához?
Egy fecske nem csinál nyarat, de sok fecske nem félhet a héjától sem.
Nem lázadok, nem szeretek politizálni(nem is értek hozzá), nincsenek hatalmi vágyaim, stb...
De egyre jobban hatalmába kerít az érzés-gondolat, hogy valamit tenni kell.
Ti hogy fognátok hozzá egy "jobb-életért" mozgalom elindításához, amivel újraalkothatjuk az egész magyar alkotmányt-kormányzási rendszert-gazdaságot-ipart?
Ezzel a kérdéssel az a célom, hogy egy kultúrált közösségi eszmecserét indítsak el.
Ididóták kíméljenek.
Várom a hozzászólásokat.
"egy kultúrált közösségi eszmecserét indítsak el"
Az a gond, hogy akkor bizony rossz oldalon jársz, a válaszok többsége valószínűleg nem fog ebbe a kategóriába esni.
Én amúgy úgy kezdenék, hogy az eddigi politikai elitet váltanám és új, tényleges szakértőket kerítenék.
Majd ezek után jöhetne az állami cégekben és intézményekben is a "tisztogatás", hogy ténylegesen elhivatott és hozzá értő emberek maradjanak/legyenek ott és nem csak a rokonok.
Új fajta demokráciával ,amely eltér a nyugat típusú demokráciával.
Én a demokráciát teljesen másképp építeném fel ,úgymond nemzeti demokráciát csinálnék.
Laissez-faire rendszert vezetnék be.Ez ideális gazdasági rendszer , viszont még sehol nem valósították meg.
Az alkotmányt nem engedném módosítgatni.
Liberalizálnám a fegyvertartást,olyanra ,mint Svájcban, az önvédelmi törvényekhez pedig texasi múzsát hívnék.
Utolsó válaszolónak: Nem idióta válasz, értem a lényegét, csak tömören szólt a válaszod.
Várlak a tömegbe, változtassuk meg együt a helyzetet.
jössz?
a mai magyar erkölcsöt kell totálisan átformálni.Én rengeteg változáson mentem keresztül-készen állok a folytatásra.
Ti is készen álltok???
w3dzz-nek:
Átlagos dolgozó ember vagyok, 3 gyerekes apuka. Nem szántam propagandának, nem fizet nekem senki ezért. Laikusként próbálok kezdeményezni, viszont azt sem tudom, merre induljak el, de valamit tenni szeretnék.Egyedül nem megy.
Ez az oldal nem a legmegfelelőbb hely erre.
Javasoljatok, ott folytatjuk.
privát címeket cserélhetünk...
Túl elrugaszkodtam...
Maradjunk a véleményeknél, a feltételezéseknél, a szebb jövőt álmodók meglátásánál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!