2014ben már én is szavazhatok, akarok is, azonban szerintem még nincs meg a kellő tudásom ahhoz, hogy eldöntsem ki érdemelné a szavazatomat. Hol keressek információkat stb ehhez?
"A Jobbikra semmiképpen ne szavazz."
De bezzeg a bukott szocikra szavazhat ugye?
"A Jobbik szándékosan belekeveri a cigányokat, zsidókat, stb. A Jobbik egy nyíltan antiszemita, rasszista, szélsőjobboldali párt. Szerintük minden rosszért csak a kisebbségek felelősek, pedig ez nem igaz. Akinek sza*ul megy, azt magának köszönheti! Kár rákenni a felelősséget a bankokra, cigányokra, zsidókra, de az csak hárítás. A Jobbik nem más, mint debilek gyülekezete."
Ne maszatolj elvtárs! Pl. a c-k igenis maguknak köszönhetik legjobban a róluk kialakult véleményt és utálatot. Vajon miért utálják már kanadában is őket, és bárhol ahol csak megjelennek? Más kisebbségekkel nincsenek bajok, legalább is annyi biztos nincs mint velük hiába ködösítetek. Bár tudom mennyire fáj nektek. :)
"Nem kell csak azért elásni, mert bal vagy jobboldali."
Én nem ásom el öket ök ássák elmagukat!
A baloldal összes eddigi,jelenlegi és ez utáni szereplői (mszp,együtt 2014,dk,lmp) mind idegen érdekek és államok bábjai, leginkább izraelé. Minden ami magyar, próbálják felszámolni, tönkretenni,eladósítani, megosztani az embereket, uszítani. Amit tudnak eladnak izraeli meg nyugati befektetőknek. Nyomják és védik a zsidó,cigányokat miközben a magyarok nyomorognak a háttérben.
A fidesz csak annyival különb tőlük hogy ők a magyar gazdag réteget támogatják, és helyben tartják a magyar pénzt.
A jobbik még nem tudott bizonyítani, nem lehet tudni hogy csak szájhősök-e vagy igazságtevők.
Jelenleg nincs egy párt sem akire nyugodt szívvel tudnék szavazni, de akkor már arra teszem a voksom aki szóban azt mondja amit én is, tehát a jobbikra.
Baloldali média: ATV,origo,index,népszabadság
Jobboldali: Echotv,Hirtv,magyar nemzet,kuruc.info,barikád
legalább is ezekről biztosan tudom.
Személyes jó tanácsom hogy baloldalra semmiképp sem, láttuk és te is látod mi lett ebből az országból alattuk, szétlopták az országot, eladtak mindent a zsidóknak, támogatják a cigányokat, nem állnak ki a magyarok mellett sosem. Kint az eu parlamentben ott rúgnak bele a saját országukba ahol csak tudnak, mindent elkövetnek hogy besározzanak minket, nekik semmi sem drága, semmi sem szent szent, ha azon van a hasznuk, kiállnak és hazaáruló módon elkezdik buzdítani az eu parlamentet hogy büntessenek meg minket.
Amit felvettek hiteleket még te is fogod fizetni, ha nem még a te gyereked is.
Ezek olyan hatalom és pénz mániás emberek akik az anyjukat is eladnák. Olyanok mint az ördög báránybőrben.
"A Jobbik egy nyíltan antiszemita, rasszista, szélsőjobboldali párt. "
És mi ezzel a problémád? Ennek az országnak most épp egy ilyen kormányra lenne szüksége. A cigánybűnözés az eget veri, tűzzel vassal irtják a magyart közben a zsidók meg szétlopják az országot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!