Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » FIDESZ-Jobbik koalíció teljese...

FIDESZ-Jobbik koalíció teljesen elképzelhetetlen?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 4. 19:13
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

"Persze azok szerint elképzelhető, akik tartanak tőlük."

És akkor ez mi?

https://www.youtube.com/watch?v=OueAYLsBcjI

Nem viccből írom, hogy még emlékszem rá.

2013. ápr. 4. 19:58
 12/29 anonim ***** válasza:
51%
Teljesen.
2013. ápr. 4. 20:10
 13/29 Dick Esmen ***** válasza:
41%
Mát csomószor volt ez a kérdés és nem,nem elképzelhetetlen,csak akik elfogultak a jobbik irányába,azok nem hajlandók ezt elismerni.
2013. ápr. 4. 20:18
 14/29 anonim ***** válasza:
56%
Igen. Ha a Fidesz, Jobbik, MSZP egyformán 33%-ot érne el a választáson, Fidesz-MSZP koalíció lenne, ezt bármibe le merném fogadni.
2013. ápr. 4. 20:31
 15/29 anonim ***** válasza:
67%

Utolsónál a pont!

"Azért én még emlékszek olyan Jobbik kampányra, ahol az volt az érvelés menete, hogy a Fidesz akkor nyer ha koalíciót köt velük."

Egészen konkrétan hol hangzott el ez?

Pont a fordítottját mondták minden fórumon, de ha te adsz egy konkrét forrást, idézetet, ahol Vona Gábor egy esetleges, kívánatos Jobbik-Fidesz koalícióról beszél, akkor megkövetlek.

Mondjuk a "20 évet a 20 évért!" szlogen nem erről tanúskodik. Illetve a Jobbik kampányfilmjei.

2013. ápr. 4. 20:36
 16/29 anonim ***** válasza:
41%

Azért eléggé vicces, hogy pár perce linkeltem a videot és már most 45% az értékelése... Talán nem tetszik? Mert nem én mondtam, én csak belinkeltem. Sőt emlékszem még nem egy nyalánkságra akkoriból. Például a Kovács Dávidra nem tudom, hogy hányan emlékeznek, valamint a retorikájára, világszemléletére. Mert attól azt hiszem tényleg sokaknak kinyílna a bicska a zsebében. Persze a nagyon régi kuruc info-s cikkek közül is volt tengernyi olyan, amit ha ma próbálnának meg publikálni, akkor abból lincselés lenne.

Nem csak egy évre visszamenőleg kéne emlékezni gyerekek és ha valami probléma van arra meg nem úgy reagálni, hogy homokba dugjuk a fejünket és azt mondjuk, hogy meg se történt, majd jól lehurrogunk mindenkit, aki az ellenkezőjét állítja, hanem igenis oda kell menni és a problémákat megoldani, méghozzá gyökerestül.

Mit gondoltok, mi miatt van ilyen helyzetben az ország? Mert pontosan ugyanez megy mindenütt, ezt a hozzáállást látni, hogy emberek csak homokba dugják a fejüket, problémákról nem vesznek tudomást és elfelejtik, hogy tegnap mi történt.

2013. ápr. 4. 20:39
 17/29 anonim ***** válasza:

Egészen konkrétan hol hangzott el ez?

Második oldal első bejegyzésnél egy linket raktam, ott tudod megnézni. Több csatorna is közvetítette a reklámfilmet.

2013. ápr. 4. 20:42
 18/29 anonim ***** válasza:
68%

Teljesen.

A Jobbik-nak megvan az a képessége,hogy átlát a szitán.Tudják jól a Jobbik képviselői,hogy ma övék az egyetlen jobboldali párt Mo.-on.

2013. ápr. 4. 20:47
 19/29 anonim ***** válasza:
53%
Ha a Jobbik nem akar a kisgazdák sorsára jutni, vagy elveszteni a szavazói túlnyomó részét akkor eszük ágában sem lesz összeállni velük! Bár vannak akik ilyen vízióktól szenvednek. :)
2013. ápr. 4. 22:37
 20/29 anonim ***** válasza:
Hú hát ez nagyszerű, szóval egy 2006-os kampányfilmet felhozol "bizonyítékként"? De hát a libsiktől az értelmes gondolkodás nem várható el. Sajnálom, hogy nekem kell felvilágosítanom, de 2006 óta több mint 7 év telt el,a Jobbik már egy kicsit más mint akkor. JA hogy eddig nem jutottál el?! Hát elnézést, a matektanár elvileg elsőben megtanított számolni.
2013. ápr. 4. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!