Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha az országban demokrácia,...

Ha az országban demokrácia, és szólásszabadság van nincs cenzúra akkor miért van betiltva többek közt ez a film is?

Figyelt kérdés
Történelmi tények alapján készült és német ország is betiltotta. http://www.youtube.com/verify_controversy?next_url=/watch%3F..
2013. ápr. 2. 20:00
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
43%

"Bírom, mikor ti nácik jöttök a szólásszabadsággal..."

Márpedig minden nácit megillet a szólásszabadság, ha tetszik ha nem.

2013. ápr. 2. 20:50
 12/34 anonim ***** válasza:
39%

Mellesleg azt is nagyon bírom, amikor a libbantak panaszkodnak, hogy a diktatúrák gyereknek nézik az embereket és folyton meg akarják határozni, hogy miről mit gondoljanak, hogy miről szabad egyáltalán gondolkodni. Persze amikor ők teszik ugyanezt, az már teljesen természetes és semmi gond nincs vele. Aztán jön a szöveg, hogy bezzeg a liberalizmus, hát az csodás eszme, mert mindenki mindenről azt gondol, amit akar és olyan véleménye lehet, amilyet szeretne.

Jó lenne, ha végre észrevennétek magatokat.

2013. ápr. 2. 20:54
 13/34 anonim ***** válasza:
21%

"Ez egy náci propagandafilm, azért."

Ilyen alapon az esti mesét is be lehetne tiltani azzal az indokkal, hogy az egy esti mese.

2013. ápr. 2. 20:55
 14/34 anonim ***** válasza:
86%
Több mint 99%-ig biztos vagyok benne, hogy ez a film NEM tiltott. Elég unalmas és agyatlan film, de nem tiltott. Ugyan úgy ahogy a Mein Kampf sem az, hiába terjesztik róla ezt sok helyen. Bemész a könyvtárba, ki lehet venni. Sőt, Indiában pl nagy reneszánszát éli, az egyik legtöbb kiadást megélt könyv.
2013. ápr. 2. 20:55
 15/34 anonim ***** válasza:
16%
Én nem szeretem az olyan embert aki nem náci.
2013. ápr. 2. 20:57
 16/34 anonim ***** válasza:
23%

"Ez a zsidóuralom része, mindent betiltanak ami nekik nem tetszik."

Ezzel még nem is lenne probléma, ha becsületesen játszanának és megmondanák, hogy "na, zsidók vagyunk, a ti uraitok és azért tiltjuk be ezt a filmet, mert rossz színben tüntet fel minket!"

2013. ápr. 2. 20:58
 17/34 anonim ***** válasza:
76%
Akkor mindenki más is nyugodtan mondhatja, hogy neked kuss. :)
2013. ápr. 2. 21:02
 18/34 anonim ***** válasza:
32%
Aki a nácikat nem becsüli az jó ember nem lehet.
2013. ápr. 2. 21:08
 19/34 A kérdező kommentje:
Pedig akkor az 1 százalék lesz a tuti,be van tiltva a film.A Mein Kampfról most nincs szó nem tudom be van e tiltva de ha igen az is engem igazolna meg az egészségesen gondolkodókat. A film nem egy nagy szám az biztos,viszont a tartalma igaz,és mindenkinek ajánlatos lenne megnézni mert sok nem válatozott azóta sem,csak az eszközök lettek modernebbek és nagyvonalúbbak.Aki meg nem látta az nem nagyon tud okoskodni ,bugyuta hozzászólásokra meg nincs szükség,
2013. ápr. 2. 21:12
 20/34 anonim ***** válasza:
33%

Természetesen minden országban demokrácia és szólásszabadság van, ha megkérdezel egy észak-koreai, kubai vezetőt, ők is ezt fogják mondani.

Ha vitatod, akkor a rendszer ellen vagy, ami súlyos bűn.

Több év börtön is járhat érte a demokráciákban:

[link]

2013. ápr. 2. 21:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!