Mennyi az esély egy revízióra?
ha esetleg a Jobbik választást nyerne (jó lehet ez nem a következő választáson lesz... bár a remény hal meg utoljára)
tehát már többször is megpendítették a revízió húrjait
jó lehet nem tudjuk visszakapni a teljes országunkat, hisz akkor Horvátország Szlovákia eltűnne a térképről...
De Erdély kárpátalja Délvidékre és a magyarok lakta területekre szerintem van reális esély!
nektek mi a véleményetek? Persze gazdaságilag erkölcsileg katonailag rendbe kell tenni előtte az országot... tehát tudom ez nem a következő 4-8 évbe lesz... minden a választásokon és rajtatok múlik :-)
"ha a magyarországi magyaroktól függ akkor semennyi, az elszakított magyar részeken kiharcolják a magyarok előbb utóbb az autonómiát"
Nem harcolják ki. Ha '90-ben nem harcolták ki, akkor egyre fogyatkozva hogyan harcolják ki most? Pl. az erdélyi magyarok száma 1989 óta kb. 200-300 ezerrel csökkent. Elvándorolnak, beolvadnak. Ezért nem lehet őket hibáztatni. Egyetlen kisebbség volt képes "revíziót" kiharcolni Európában a II. vh. óta, a koszovói albánok. Mennyi náluk a vegyes házasságok gyakorisága? Hány gyerekük van? Nekik is max. 1?
Minden "nagy hazafi" egyébként, akinek nincs legalább 4 gyereke, csak szájhős. Ugyanis akkor még nem tett semmit a revízióért. Nem az a puhap*cs, akinek nincs Nagy-Magyarország matrica az autóján, hanem az, aki nem tesz, hanem beszél. A tennivaló: 4 gyerek, de számolni kell a lemaradókkal, szóval inkább legyen 5-6 gyerek. Nos, ki vállalja? Úgy értem, amikor nemcsak dumálni kell, akkor ki marad "revízió-párti"?
Kevesebb vicces szájhősködést kellene olvasnunk és hallanunk, ha ezt megértenék a kedves hazaffyak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!