A magyar parlamentbe miért nincsenek verekedések? Mint az ukrán parlamentben.
Pedig milyen jó lenne nézni pl híradóba, ahogy ütik egymást :D
Hofmann Rózsira 5-en, OV-ra 10-en, mindenki mindenki ellen.
Egyébként ukrán parlamentben miért ilyen gyakori? Japánoknál is volt annó.
"Ha verekednének, akkor gondolom meg attól zengne a gyakori, hogy miért nem tudnak nyugton ülni"
Dehogy zengene....közvéleménynek tuti tetszene, ha már ennyien utálják a parlamenti képviselőket.
Azért én megnéznék egy verekedést OV és más emberek között...:D
(ha már Európa, asszem egyszer a dánoknál is volt ilyen)
Én nem nézném olyan szívesen a hiradókban. Bár amúgy se nézek sokat (nem vagyok kíváncsi arra, ki hogyan halt meg balesetben). De ez másik téma.
Meg szerintem az ukránok is ott feszengenek, hogy az ő fejeseik egymást tépik, miközben tőlük nyugatabbra meg tudnak ülni a fertályukon, még akkor is, ha szerintük az évezred baromságát magyarázza beléjük a másik. Nekik ez kínos lehet más ország előtt.
De lehet hogy ez csak az én meglátásom, és ők már teljesen természetesen kezelik.
"Egy ilyen verekedés egyébként eléggé aláásná az egész népképviseleti rendszer tekintélyét. Nem intelligens problémakezelés."
Hát amit a fidesz eddig művelt Mo. megítélésével is, annál lejjebb sztem már nincs.
A dánok? Pont ők? Istenem...
Igazából mindegy, hogy máshol is csinálják, itt ne csinálják, a parlament nem kocsma, az ukránok olyanok, amilyenek, a dánokról nem gondoltam volna, japánokról se nagyon, de tényleg, a verekedés az országházban ciki! Azt jelzi, hogy valaki annyira unintelligens, hogy beszéddel nem tud semmit megoldani, csak erőszakkal.
Én nagyon örülnék, hogy mi ideáig nem süllyedtünk le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!