Ha valaki kimondja nyíltan, kendőzetlenül, hogy mi folyik ebben az országban, az miért gyűlölködés?
Szia!
Nem gyűlöletkeltés, és ez nem csak hazánkra, hanem az egész világra érvényes. Csak az emberek elszoktak az igazságtól, mert elég nekik a felszín, még akkor is, ha abban szemernyi igazság sincs.
Viszont fontos, hogy az igazság kimondása ne legyen érzelmektől átitatott. Valahogy így : "Mondd ki finoman és világosan az igazságot; és hallgass meg másokat, még az egyszerű és tudatlan lelkeket is; nekik is megvan a saját történetük."
/Ismeretlen szerző/
Az nem baj ha valaki kimondja mi folyik itt, csak a stílus nem mindegy.
A kutyák harapnak.
Ezek a mocskos dög kutyák mindenkit megharapnak, és agyon kéne lőni mindet.
Remélem érződik a kettő közt a különbség.
Nem teljesen tudom mire gondolsz de pl a cigányság problémáiról hazánkban nem lehet beszélni.
A börtönben származás, etnikai adatokat nem lehet kiadni, de még készíteni sem. Aki fiatalkorú és szül egy két gyereken annak, a családi helyzete, származása nem kerül nyilvántartásba. Stb
Ezeket meg sem lehet említeni miközben komoly problémák. De nem csak a cigánysággal kapcsolatban van ilyen.
Utólsó: Szerintem ezt nem az alapján kell eldönteni, hogy a média vagy a politikusok mit mondanak/gondolnak, mert ők nyilván így reagálnak, de amíg nyugaton egyszerű ember és egyszerű ember nem mer erről egymással beszélni, addig itt minden további nélkül megteheted a nélkül, hogy a társadalom kirekesztene nézeteid miatt. Én már beszéltem sok külföldivel és hidd el, ez jött le nekem.
Sőt szerintem nyugaton azért olyan csekély ennek a képviselete, mert sokan nem merik felvállalni nézeteiket félve a kirekesztéstől. Itt ettől nem kell tartanod, mert itt nem alapvető elvárás, hogy igazodj ahhoz, amit nyugaton politikailag korrektnek hívnak. És ezért szerintem Magyarországon ponthogy sokkal többmindent kimondhatsz, mint a nyugati országokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!