Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Észrevettétek már, hogy csomó...

Észrevettétek már, hogy csomó kamu dologgal uszítják interneten keresztül a magyar, nemzeti érzelmű embereket?

Figyelt kérdés

Itt van pl. a photoshoppolt, vagy mindegy milyen képszerkesztővel manipulált olasz zászló: [link]

Plusz már rengeteg ilyesmi dolgot észrevettem, nem csak képen, hanem szövegben is, teljesen maguk ellen beszélnek, és nyilvánvaló hazugságokat, de erre most nem találtam példát, nem gyűjtöm az ilyesmit.

Aki tudja miről beszélek, az megérti, kicsit gáz nem? Az ilyen emberek zsidógyűlölők, mégis úgy hazudnak, mint a zsidók.

2013. márc. 28. 10:08
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Igen tényleg álhirekel é csúsztatásokal hergelik a hüjéket.

Amugy meg eről a képről most nem tudom eldonteni hogy vanak a képek mert ha egykicsit megnyujtják a magyart olsz lesz.És hogy mijen alakunak látszik az szőgtől is főg én ezt nyégzetnek látom. De ha ezen ki akadsz akor mitszolnál Szaniszló Ferenc marhaságai hoz?

2013. márc. 28. 11:57
 22/22 anonim ***** válasza:

Konkrétan egy esetre emlékszem, ami futótűzként terjedt végig a szélsőjobbos honlapokon, és állítólagosan a mi környékünk közelében történt. Itt senki sem hallott az esetről, valószínűleg hoax volt. Konkrétan, hogy hány ilyen van, arról fogalmam sincs, de abban biztos vagyok, hogy pártszimpátiától függetlenül, szinte az összes médium közöl félrevezető, átszerkesztett, vagy nem valós híreket. Szimpla manipuláció.

Sajnos, Magyarországon jellemző, hogy az emberek nem tudják megszűrni a saját politikai beállítottságuknak megfelelő és nem megfelelő média híreit (a "sajátnak" mindent elhisznek, a "másiknak" semmit), emiatt van az, hogy szinte bármilyen politikai kérdés szinte rögtön anyázásba torkollik.

Én ugyanúgy olvasok "ballibes", szélsőjobbos sajtót is, és megpróbálom kiszűrni belőle a valóságot. Ezt ajánlom mindenkinek.

Szép napot!

2013. márc. 28. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!