Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyetértesz Csurka István...

Egyetértesz Csurka István azon állításával, hogy a Jobbik az MSZP fiókszervezete?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=R3lC0LRQ9fs

Itt fejti ki! Én egyetértek vele!

2013. márc. 26. 22:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ő már csak tudja, hiszen szövetkezett velük (MIÉP-Jobbik-Harmadik út, ugye emlékszünk?). Persze legalább annyira a Fidesz szervezete a Jobbik. De leginkább az égető problémák megoldásának halogatása hozta létre és erősíti a Jobbikot. Kár, hogy parlamentbe kerülve rendesen elqrvultak azért ők is. Még nincsenek Fidesz-MSZP szinten, de egyre jobban közelítenek hozzájuk. Mindenesetre amíg a probléma, ami a Jobbikot erősíti fennáll, addig létezni fognak és a parlamentben lesznek. Ha tetszik valaki(k)nek, ha nem.
2013. márc. 27. 00:05
 12/22 Joe Makepeace ***** válasza:

Meg sem néztem a videót, ne haragudj kérdező, de egyértelmű enélkül is hogy a jobbik nem az MSZP fiókszervezete! Ez a válasz!

Tulajdonképpen Csurkának mindig volt egy elég erős üldözési mániája, és amit a Jobbik elért, ő annak a töredékét sem érte el a MIÉP "hőskorában" sem!

HANGSÚLYOZOM ÉN NAGYON NEM VAGYOK JOBBIKOS!!!

Viszont a véleményem szerint:

Az a gond tudod, hogy Csurka irigy is volt a Jobbikra, mert azért a MIÉP az életben nem kapott volna 17%-ot egy választáson, ráadásul nézd meg az életkort!

A Csurka valahol "bosszút is akart állni az előző rendszeren" (bár mondjuk a műveit kiadhatták, tehát azért annyira szar dolga nem lehetett, meg nem volt annyira elnyomva, de ez egy másik téma lenne...), szóval megöregedett, és igazándiból ő nem is volt politikus alkat! Egyáltalán nem! Igazi alternatíva helyett folyamatosan az előző rendszert szidta!

Tehát a jobbik egy lendületesebb, fiatalosabb párt jóval és van egy akkora parlamenti frakciójuk, amire az öreg csak a legszebb álmaiban vágyhatott!

Egyszóval irigység, kiábrándultság, üldözési mánia, és érezte hogy vesztett, a pártja nem vitte igazán semmire!

Ha azt mondom hogy a jobbik általában hülyeséget dumál össze, akkor az még mindíg jobb azt kell mondjam, mint amit a Csurka csinált, aki többnyire össze-vissza dumált csak...

2013. márc. 27. 19:38
 13/22 A kérdező kommentje:

Csurka nem volt irigy, ő átlátott a kommunista szitán!

Nézd meg a kurucot, ott hasonlóan mocksolják a fideszt, mint az mszp-szdsz-együtt2014 kommunista banda, pont olyan orbánfóbiások, ez a legnagyobb bizonyíték, hogy ki is pénzeli a jobbikot és mi célból, ezt Csurka nagyon hamar észrevette!

ráadásul morvai krisztina régebb libsi volt, szdsz-mszp körökben mozgott, a férje baló egy őskövületbolsevik és vonát is lendvai tanította az egyetemen, rádásul vona vállakozása mszp pénzekből élet!

a jobbikot Csurka leleplezte és hiába mondtok akármit, ez így van!

2013. márc. 27. 19:54
 14/22 Joe Makepeace ***** válasza:
A helyzet az hogy a jobbik csak 2/3-dal tudna kormányozni, koalícióra esélye sincs senkivel, meg egyébként is csak a demagóg hülye duma hegyeik vannak, én egy tényt tártam fel az előbb, és tök mindegy hogy mit akar a jobbik (engem egyébként is maximálisan nem érdekelnek) mert életképtelen, kormányképtelen, legfeljebb üldögélhetnek megint egy ciklust majd a parlamentben! Tehát teljesen mindegy mit akarnak!
2013. márc. 27. 20:25
 15/22 A kérdező kommentje:
nem mindegy! mert lopják a szavazatot a fidesztől? vagy neked ezért mindegy, mert az mszp malmára hajtja a vizet, akiket te imádsz? a fidesztől a jobbik rengeteg szavazatot lopott el eddig is! ha nem hozta volna létre az mszp a jobbikot, akkor a fidesznek több, mint 2/3-a lenne és azzal sokkal többet tudna tenni, mint most!
2013. márc. 27. 20:41
 16/22 Joe Makepeace ***** válasza:
Szerintem a Fidesz jövőre egy 25%-os erős ellenzéki párt lesz! Hogy neked ez rossz vagy jó, azt nem tudom
2013. márc. 27. 20:51
 17/22 A kérdező kommentje:
joe azt várhatod, az mszp lesz 5 százalékon, meglátod, tudod a kommunistákból végleg elege van minden embernek, máris csökken a népszerűségük a sok népellenes ember miatt, aki a bolsi bandába benne van!
2013. márc. 27. 21:02
 18/22 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de a Jobbik szerepe fontos a parlamentben, viszont a kormányzásra nem tartom alkalmasnak. Túlságosan önfejű és ebből még több problémát okozhat a Magyarságnak, Magyarországnak, tudván, hogy kb "senki sincs velünk", talán csak a lengyelek.
2013. márc. 28. 11:34
 19/22 Joe Makepeace ***** válasza:

A Thürmer-féle Munkáspárt meg a Fidesz fiókszervezete?

A logika szerint akkor ezek szerint ezzel akarta volna anno a Fidesz megosztani az MSZP-szavazókat?!

Ezt azért már csak nem gondoljuk komolyan...

2013. márc. 29. 20:52
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Most már.
2021. aug. 2. 22:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!