Támogatnátok egy ilyen intézkedést a problémás emberek kiszűrésére és a rossz háztartásban nevelkedő gyerekek megmentésére?
Figyelt kérdés
Kifigyeli a rendőrség, hogy mikor nincs otthon egy család, és akkor álkulccsal bemegy a házba és lehallgató készülékeket helyez el álcázott helyeken, aztán a rendőrségnek lenne egy olyan szárnya ami egész nap a lehallgató készülékek által közvetített hangokat hallgatja és ha meghallják, hogy valaki otthon rendszeresen arról beszél, hogy valakiket meg kell ölni, ki kell irtani stb. és a gyereket is erre tanítja, akkor azt az embert elzárnák börtönbe vagy elmegyógyintézetbe a gyereket pedig árvaházba adnák.2013. márc. 26. 15:06
12/12 anonim válasza:
te jól vagy???
VAN FOGALMAD RÓLA HA EZ LENNE NEM LENNE AZ EMBEREKNEK SZABADSÁGA???!!!
ez igenis sértené mind a személyiségi jogokat és mind a szólásszabadságot!!!
Mégis mi csoda dolog ez??? Ha tegyük fel két ember a magánügyeiről beszélne akkor mi csoda dolog ez hogy a rendőrök kihallgatják őket???
komolyan mondom... én szoktam beszélni a családtagjaimról arról hogy olyan szörnyű ez a helyzet, mit csinálnak a cigányok de ha az utcán mindenki füle hallatára tennénk ezt mindenki füle hallatára hát akkor inkább le sem irom mi történne...
és most miért lemertem őket szidni a saját LAKÁSOMBAN(!!!!!) ezért büntetést érdemlek???
Komolyan mondom MÁR A SAJÁT HÁZAMBAN SE BESZÉLHETEK ARRÓL AMIRŐL CSAK AKAROK???!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!