Ők lennének az igazi magyarok, mitől hiszik magukat magyarabbnak másoknál? (videó)
"Ha az ilyenen megengednék a rendőröknek az éles géppuskával a tömegbe lövést, hamar véget érnének örökre az ilyen balhék az egész világon. "
Sokatmondó kijelentés.
Egyrészt a munkásőr jellem bontakozik ki.
Másrészt a mai világgazdasági állapotokat és a történelem periodikáinak a végleteit projektálja. Hiszen ha mai hatalmi struktúrák nem engedik a paradigma váltást mint probléma megoldást, akkor sajnos törvényszerűen hasonló felé haladunk.
Ha jól tudom, akkor egy megrendezett vitával húzták a rendőröket a békés drukkerekre.(Mert mit csináltak egyébként, szurkoltak a nemzeti csapatunknak?Ez bűn?)
És magyarabbak másoknál, mert el tudnak énekelni egy székely himnuszt, magyar himnuszt.
Iskolákban, stb. helyeken tiszta szégyen ami megy, felcsendül a himnusz és senki nem mer énekelni.Szégyen.
"Iskolákban, stb. helyeken tiszta szégyen ami megy, felcsendül a himnusz és senki nem mer énekelni.Szégyen."
Teljesen igazad van.
Többször hallottam különféle rendezvényeken a következő szöveget:
"akkor most hallgassuk meg közösen a himnuszt"
Értitek? "HALLGASSUK MEG!"
Énekelni kéne, nem hallgatni!
Gyerekek, ha már foci, ez legyen az ETALON, a PÉLDA:
Az angol fociválogatott minden egyes tagja és a szurkolók hangosan éneklik a himnuszt:
http://www.youtube.com/watch?v=Yr__-KqnfQM
Mikor láttatok ti ilyet bármelyik sportág bármelyik magyar válogatottjánál?
Egy nemzet lelkülete tükröződik abban is, hogyan viselkedik a himnusza alatt!
Vagy az amerikaiak.Ez egy jó példa lenne nekünk.
Az amerikaiaknál ha nem énekelsz, akkor nagyot buksz a szemükben, nálunk pedig aki énekel, azt kiröhögik.
Kérdem én, hogy sokan miért az amerikában élő embereket minősítjük le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!