Aki szerint rossz az, amit a fidesz csinál, mely párt lenne jobb és miért?
Figyelt kérdés
Mi a bajotok konkrétan a fidesszel és mit vártok az általotok kedveltebb párttól?
Nem provokálásnak szánom a kérdést, sok dologban én sem szeretem a fideszt...
2013. márc. 24. 17:37
11/16 A kérdező kommentje:
Jonyka igazat kell adnom, de két válaszodból egyik sem volt igazi válasz a kérdésre...
2013. márc. 24. 20:36
12/16 anonim válasza:
Mert a fidesz alatt lett a legtöbb megszorítás és legrosszabb gazdasági helyzet. A legrosszabb párt!
13/16 jonyka01 válasza:
A kérdezőnek. Valóban, nem igazán tudok válaszolni a kérdésre. Szerintem gatyába rázzák a pénzügyi helyzetet és más sem tudná ezt jobban csinálni. Meg merik hozni a szükséges döntéseket is, még ha népszerűtlenné is teszi őket. Szóval szerintem nem rossz a fidesz, vagy ha igen, akkor a legkissebb.
Nem tudok jobbat mondani.
14/16 anonim válasza:
Nincs alternatíva! A ballibsik a bosszúra éhesek és a kijelentéseik alapján mindegy lesz nekik, milyen alkotmányba foglalt direktívák, milyen jogi falak lesznek előttük, elbontják azzal érvelve, hogy a "diktatúra" alatt lett megalkotva. Emberek megint mennek majd az utcára, de ár nem rendőrökkel, hanem békefenntartókkal fognnak rendet tartani. Micsoda? Hogy képzelődöm? Ez csak a felszín.
15/16 anonim válasza:
Vissza kellene vezetni a magyar politikai elitet a mezőgazdaságba dolgozni,mert TALÁN a gazdák tudnának rájuk kisebb munkákat bízni.Bár az is lehet,hogy még ott is azon veszekednének,ki lopott több ganéjt.Azonban nem ők a legfőbb problémái az országnak,hanem a rájuk szavazó fundamentalisták,akik képesek számokkal alátámasztani,igenis az én pártom kevesebbet lopott,mint a tiéd.Olyan vezetők mellet kardoskodnak aki,nemhogy kinevetik,de időnként le is köpik őket.Innentől jön a kérdés,megérdemlik-e?
16/16 anonim válasza:
A Jobbik kivételével bármelyik (nyilván a pár fős gittegyleteket nem értem bele). Miért? Mert tény, hogy azok is nagyon bénák, de legalább gyengíteni és nem erősíteni akarják az állam hatalmát, ezzel nagyobb teret adva a szabad piacnak, a Fidesz meg kommunista, piacellenes politikát folytat, így tehát még az is megrohad, ami normális esetben a politika rothasztó hatásán kívül esne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!