A Fókusz meddig isteníti még azt a sok haszontalan báró, gróf leszármazottakat?
Figyelt kérdés
Azt a címet ki kellett érdemelni, az őseik lehet kiérdemelték, de szerintem a mostani leszármazottjaik akik a fókuszban nyilatkoznak és elmondják, hogy a faluban még mindig bárónak/grófnak szólítsák őket és akkor a riporter asszony is annak szólista. Meg kellene érteni a nemesi titulusok használata jogellenes, főleg úgy, hogy ki sem érdemelték, csak az ősük.2013. márc. 24. 11:29
11/23 anonim válasza:
A kérdezőnek az a baja, hogy pür származású.
12/23 anonim válasza:
Tipikus proli, aki két sör után úgy döntött h megmutatja a világnak, h ő nem akárki:D
13/23 A kérdező kommentje:
A kérdezőnek az a baja, hogy pür származású.
Nem a származás a lényeg, hanem a pénz. Most én nem vehetek címet de ők azok a senkik akiknek annyijuk van mint kb. Béla bácsinak a panelből, meg használhatják itt a gróf címet?
2013. márc. 24. 11:46
14/23 tetro válasza:
Na most már a szabadkőművesek is képbe kerültek... Akkor én most ezzel a lendülettel el is megyek ebédelni :D
15/23 anonim válasza:
Ilyen szar érzés paraszti sorba születni, kérdező? :)
16/23 tetro válasza:
A kérdező miért fáj ez neked? Nevezzünk téged is grófnak? Akkor ezennel megkérnék mindenkit, ha a kérdezőhöz szól innentől, Gróf úrként szólítsa meg.
17/23 anonim válasza:
"Nem csak zavar, hogy én nem vehetek ilyen rangot most már, és akkor ők meg használják amikor nekik sem lehetne!"
Akkor te az a tipikus tuskó, irigy magyar vagy, aki a forradalmak idején csak annyit akart, hogy vér folyjon.
Egyébként vehetsz, Németországban még hercegi címet is, megfelelő összeg fejében ők hajlandóak örökbe fogadni, de kétlem, hogy lenne annyi pénzed...
18/23 anonim válasza:
Mélyen tisztelt gróf úrnak, parasztnak teccik lenni? :)
19/23 A kérdező kommentje:
Nem az zavar, hanem ilyen senkiket minta Széchényi meg a többi senkit grófnak szólítunk (főleg a leszármazottjait aki nem is ismerte). De aki valóban valaki mint Bill Gates aki segíti az embereket/éhezőket meg senkinek nevezzük tehát egy átlag embernek. De az igazi valakik mint a Rockefellerek Rothschildok sem várják el ez, hogy grófnak hívjuk őket. Vagy akkor már a Rothschildokat az 500milliárd dollár vagyonuk miatt szólítsuk őket már Mindenki felett álló világmegváltó atya jó úristennek.
2013. márc. 24. 11:52
20/23 tetro válasza:
Gróf úr, Önnek komolyan ez a problémája? Tényleg ezzel ébredt fel vasárnap, vagy van valami egyéb gond, és azt vetíti ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!