Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon mennyi pénz...

Magyarországon mennyi pénz megy el kb a cigányok segélyezésére éves vagy havi szinten? Beleértve a börtönök 90%-os cigány lakosságát is?

Figyelt kérdés
2013. márc. 22. 08:29
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:

A kérdéssel a következők a problémák.

Provokatív, rasszista, de az legyen a legnagyobb baja.

A benne szereplő állítások többszörösen tévesek, nélkülözik a valóságot.

Feltételezi, ha ez a pénz megmaradna, akkor itt jobb lenne.

Nem érti egy társadalom működését, nem látja az összefüggéseket és az ok-okozati viszonyokat.

A kérdés hol provokatív és hol rasszista?Mondj egy mondatot vagy egy szót is ahol rasszista meg nyilvánulásom van?Linkeld be nekem vagy másod be ahol egy rossz szót is mondtam a cigányokra.

A másik dolog.Hol mondtam vagy írtam azt hogy ettől jobb lenne Magyaroszág helyzete?Egy szóval nem mondtam ilyet!!A helyzete nem lenne jobb,de azt a pénzt gondolj bele ha munkahelyen megteremtésére költehtnénk pl,vagy mondjuk autopálya infrastruktúra fejlesztésre és abba is gondolj bele ha azok az emberke dolgoznának és hasznos tagjai lennének a társadalomnak és tisztességesen dolgoznának akkor annyival is több lenne az álam bevétele,hiszen ők is dolgoznának és költenének.

2013. márc. 22. 13:01
 22/38 A kérdező kommentje:
A segéllyel nincs gond lényegében,mert részben vissza folyik az a pénz az államhoz,tehát azzal nincs gond.Hiszen a segélyből ő is ugyan úgy vesz ételt,ruhát és fízeti a rezsit jó esetben.Tehát lényegében részben vissza áramlik a gazdaságba.
2013. márc. 22. 13:03
 23/38 Andizsuzsi ***** válasza:

[link]

Mondd már meg nekem, hogy ezen a képen ki a kínai?

2013. márc. 22. 13:14
 24/38 A kérdező kommentje:
8-ból 7 ezen a képen amit linkeltél ázsiai beütésű.A képen a jobb felső sarokban van a "kakukk tojás".mert ő valami arab néphez tartozik.
2013. márc. 22. 14:43
 25/38 A kérdező kommentje:
Egyébként nem értem ennek mi köze a kérdéshez.A lényegre válaszolsz vagy sem?Kérdeztem hogy vajon mennyi összeg lehet,erre jössz nekem ilyen linkekkel.Nevetséges.Nézd ezeken nem én találtam ki,hanem az ismerősöm akinek ez volt a szakdolgozata és jó pár fegyházban járt a tanulmánya érdekében hogy azt megírja.Vagy a másik ismerősöm aki fegyházban dolgozik,vszinü ő sem a levegőbe beszél.Egyébként meg szerintem te is megtudsz különböztetni kinézetre egy cigányt és egy nem cigányt.
2013. márc. 22. 14:51
 26/38 Andizsuzsi ***** válasza:

Te mondtad, hogy felismered, ha valaki kínai. Ezen a képen mind a 8 ember ázsiai, de nem tudod megmondani, hogy melyikük kínai.

Az a köze a kérdésedhez, hogy azt mondtad, ránézésre meg lehet állapítani valakinek a származását. Hát látod, hogy nem lehet.

2013. márc. 22. 15:04
 27/38 Andizsuzsi ***** válasza:
Ja, és a jobb felső sarokban a kakukk tojásod indiai.
2013. márc. 22. 15:09
 28/38 A kérdező kommentje:

ma 15:04

Ne haragudjál de elég idétlen példákkal állsz elő,hiszen egy kínai egy koreai vagy egy japán között valóban nem tudsz nagyon különbséget tenni és pontosan ezért írtam hogy ÁZSIAI,de talán vagy annyira okos hogy észre veszed hogy ki cigány és ki nem.Szerintem ezt egy 8 éves kisgyerek is eltudja dönteni.

Amúgy neked mióta tartozik indiai népcsoport az ázsiaihoz?

Az indiai és nem pedig ázsiai és pontosan ezért kakukk tojás a jobb felső.Egy indiai pedig elöbb hasonlítt egy arabhoz.

2013. márc. 22. 15:28
 29/38 A kérdező kommentje:

ma 15:09

Igen indiai és akkor már nem mind a 8 ember ázsiai nagy okos...magyarul csak 7 ember ázsiai.

2013. márc. 22. 15:30
 30/38 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, szerintem ne írj több kommentet.
2013. márc. 22. 15:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!