Meik pártra szavaznál ha most lenne a választás?
A Jobbikra.
Nekem régebben tetszett a baloldal , de az MSZP uralom alatt teljesen megutáltam és megundorodtam tőlük.Ha olyan a baloldal mint az MSZP vagy Bajnai akkor köszönöm , ilyet nem kérek.
2010-ben a Fideszre szavaztam , mint sokan mások is , reméltem a fellendülést , a reformokat ,a valós rendszerváltást.Sajnos igen nagyot csalódtam a Fideszben , nem ezt ígérték.
2014-re a Jobbikra fogok szavazni.Hogy miért?Mert bennük még nem csalódtam , tetszik hogy szociálisak érzékenyek , és nem olyan vadkapitalista szemléletű a gazdaságpolitikájuk.A másik amiért tetszenek , hogy ők igazi lázadók ,tabu döntögetők.
Magyarország érdekeit képviselik és harcolnak.
A hóban elakadtakon is segítettek civil Jobbikosok.
Emellett ,a cigány integrációhoz is ami kezd egyre égetőbb probléma lenni , másként állnak , foglalkoznak vele.
Aki az MSZP-t kommunistának , a Jobbikot nácinak mondja az nagyon tudatlan és buta ember.
Most? A Jobbikra.
Pár nagyon jobbikos voltam. Azóta egy kicsit kiábrándultam belőlük, főleg a Zagyva-Novák páros miatt, ők elég nyíltan rasszisták. Nem mondom, hogy antiszemiták, de lehet, hogy azok is. Erre nincs bizonyíték. Ellenben tisztelem Vonának és Volnernek a kiállását a magyar érdekek mellett, és nem húzzák meg magukat a kényes témáknál sem. Amint írták, náluk tényleg nincsenek tabuk. Ki mert volna még tüntetni a Gáza-övezet mellett? Ki mert volna még a kettős állampolgárság veszélyeiről a politikai életben?
Csak az a baj, hogy a média ellenük van, mert a II. világháború óta a zsidókról egy rossz szót szólni is tilos. És e mögé a "betonfal" mögé most bebújt Izrael is. Aztán persze örülök, hogy végre valaki kimondja, hogy a cigánykérdés Magyarország egyik legfontosabb politikai kérdése, amit minél hamarabb rendezni kell, mert különben csak duzzadni fog a lufi, és egyszer úgy fog kipukkadni, hogy az mindenkinek fájni fog.
Attól függ, hogy melyik párt tenne a legtöbbet az ország fejlődéséért. Az MSZP-t kizárnám, mert eladták az ország nagyvállalatait (pl: Máv-vargo, most osztrák tulajdonban van) külföldnek és hazudtak 8 éven át. Valószínűleg a FIDESZre, mert ők sokat tettek a fejlődés érdekében.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!