Te szavaznál Orbánra/Fideszre ha most lenne a választás?
Figyelt kérdés
Miért?2013. jan. 13. 01:04
1/36 anonim válasza:
Igen, mert értelmes dolgokat vittek véghez.
3/36 anonim válasza:
Kedves első
Ugye ezt viccnek szántad??legalábbis merem remélni..
4/36 anonim válasza:
soha nem szavaznek rajuk, nem eltem az otvenes-hatvanas evekben, de ugy erzem mostanaban, hogy minden olyan mint akkor
6/36 anonim válasza:
Eddig sem szavaztam rájuk, ezek után pedig pláne nem.
7/36 anonim válasza:
Szerintem az az ember aki Orbánra szavazna ugyan olyan szutyok ember, mint aki még képes lenne Bajnaira, Ferire meg Mesterházy-ra szavazni, csak a másik oldalról.
8/36 anonim válasza:
én mindenképp Orbánra és a Fideszre fogok szavazni. mert végre jó irányba halad az ország, és a gazdaságpolitika.
9/36 anonim válasza:
Az egykulcsos adó banális hiba volt, így biztosan nem!
10/36 anonim válasza:
8/9- es!Mi ez az irány? Az, hogy egy héten belül is többször is változik az irány? Az hogy semmi kiszámíthatóság nincs benne? Az, hogy lassan elérjük, hogy ha külföldön az országról beszélnek, csak legyintenek, a viccek országa! Lassan szégyen lesz magyarnak lenni. Ez az irány elv? Az,hogy a kisebb keresetű dögöljön meg? Az,hogy a haverok zsebe tele legyen? Ennyire hülyének még egy kormány sem tekintette ennyire hülyének a népet, mint az orbán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!