Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Te szavaznál Orbánra/Fideszre...

Te szavaznál Orbánra/Fideszre ha most lenne a választás?

Figyelt kérdés
Miért?

2013. jan. 13. 01:04
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
41%
Gondolom a 29# delikvens rendesen be is van jelentve és nem csalja el az adóját! Megjegyzem Ők tartják el az országot,nem pedig a minimálbéresek! Amíg még bírják.... Drága mszp persze megvágná őket még 30 % adóval,hogy nehogy már "olyan jól éljenek"....
2013. jan. 13. 22:35
 32/36 anonim ***** válasza:
16%
megjegyzem,nem feltétlen "szerencsés" hanem képzett,tanult ember lehet!
2013. jan. 13. 22:35
 33/36 anonim ***** válasza:
13%

Itt az ideje, hogy a prolik is viseljék az adóterheket. Ezért jó az egykulcsos adó, és a fidesz gazdaságpolitikája.

Hosszú távon csak jó lehet belőle, mert eddig az embereknek meg sem érte minimálbérnél jobban keresni, mert hogy akkor adózni kell. A minimálbéres is használja az utakat, elviszi a mentő, segít neki a rendőr, stb, hát a minimálbéres is fizessen adót.

Mellesleg dolgozni kell, és akkor lesz jó fizetés, aki tanult éveken keresztül, hogy jól keressen, az miért fizessen kétszer annyi adót?

én mindenképp a fideszre fogok szavazni. Mert a jobboldali, reális gazdaságpolitika viszi előre az országot.

azt azért hozzátenném, hogy sajnálatos dolog, hogy a fidesz is bedől a választási matematikának, és meg fognak jönni majd a proli szavazatvadász tevékenységei, ezzel a hülye 13. havi nyugdíjjal.

2013. jan. 13. 23:42
 34/36 anonim ***** válasza:
79%

"Itt az ideje, hogy a prolik is viseljék az adóterheket. Ezért jó az egykulcsos adó, és a fidesz gazdaságpolitikája. "

Igen, tényleg nagyon jó. Orbánnak, meg a gazdagoknak, akik az egykulcsos adónak köszönhetően havi több százezer forinttal többet vihetnek haza. Erről persze "elfelejtett" szólni 2010 előtt. Naná, mert az általad mélyen lenézett "prolik" nem szavaztak volna rá.

2013. jan. 14. 19:14
 35/36 anonim ***** válasza:

Milyen gazdagok?? imádom ezt a gazdag szöveget... Ha hazahozok 300 ezer forintot nevelek belőle két gyereket,iskoláztatom,taníttatom kifizetem a számláimat és még nyaralni nem bírtam elmenni 10 éve körülbelül.Középkategóriás autóm van nem telik audira...Értelmiségi lettem, főiskolát végeztem 1980-ban amikor az még nem divat,mert a bányász többet keresett akkoriban,mint én,de nem sírt a szám,tanultam!

Szerintem senki se gazdagozzon le...

2013. jan. 14. 19:25
 36/36 anonim ***** válasza:
és minden egyes megkeresett forintom után adózom rendesen!! nem tartom jónak,hogy rólam még az utolsó utáni bőrt is le akarják húzni régen 35%os adóval...mire fel? mert tanultam és becsületesen adózom? Ha megtehetném én is elcsalnám,de én nem tehetem meg..csak kezd elegem lenni belőle.És tudjátok mi a baj? Az én generációm nem mobil,gyakran nyelvet sem tudunk,nem fogom a batyum és megyek..sajnos ha megtehetném mennék,adózzon a c..nyokra a csuda becsületesen,meg a milliomos minimálbéres vállakozókra..de a MAI generáció az bizony menni fog!!
2013. jan. 14. 19:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!