Ki mit csinálna ha az Együtt 2014 és Párbeszéd Magyaorszgért választói szövetség az MSZP-vel 2/3 többséget szerezne?
Ezeket az új terveket vezetné be:
Adók terén:-Három kulcsos SZJA
- Nyugdíjas adó,
-Vizitdíj, -
Kórházi napidíj , -
10-20 ezer forint körüli havi tandíj felsőoktatásban tanulóknak.
-Kossuth címer bevezetése.
-meleg házasság engedélyezése és gyerekvállalás engedélyezése.
-Béranyaság vagy dajkaanyaság bevezetése.
-orvosi célú marihuána engedélyezése.
-bioetanol gyárak építése.
-Geotermikus energia fejlesztése
-3 éves kortól óvodában kötelező angol nyelvoktatás.
Igen, es nyilvan a Hollandoknal is a lezunlesztett nep miatt van az egyik sikertelenebb allam, ahol nyomorban elnek az emberek. Nyilvan azert van, mert szabadon vehetsz cannabist. Ennek reven az orszag nem jut biztosan hatalmas osszegekhez a turistakon es a cannabisra kivetett adokon keresztul. Gondolom te meg sosem ittal egy csepp alkoholt sem.
Nos, ebben a valoszinuleg lezunlesztett nyomortanyaban, amikor Magyarorszagon az emberek eheznek, munkanelkuliseggel kuzdenek, addig ebben azert mondott le az allamfo, mert nem tudtak megegyezni, hogy kuldjenek-e katonakat Iraq-ba, vagy sem?! Nem azert mert recesszio van, meg mert kiderultek a simlissegek, hanem mert nem tudtak megegyezni egy ilyen temaban.
Na, majd ha ilyen hozzaallas lesz itthon, akkor lesz itt rend, nem akkor, ha megtiltunk mindent!
Szebb jovot!
Hogy mit csinálnék? Attól függ, hogy ők mit tennének! Egyenlőre azt sem tudom, mit csinálok, ha minden így marad!
A 3 kulcsos adó szerintem igazságosabb! Persze, az 1 kulcsos jó, mondják, hiszen mindenki azonos %-ban fizet! Igen, de a bérek igazságosak? Ha hirtelen mindenki annyi bért kapna, mint amennyit dolgozik, sokan meglepődnének!
A nyugdíjak megadóztatása akkor lehetséges lenne, ha meg lehetne abból élni, persze ez igaz a bérekre is.
A vizitdíjjal és a napidíjjal is egyet tudok érteni, ha az egészségügyre fordítódik, megfelelő ellátást kap érte mindenki. A tandíj kérdése mindig visszatér, ua. a helyzet, mint az egészségügyben. Ezek kifizethető összegek. Persze, a megfelelő szolgáltatás, és az ahhoz való hozzájutás feltétel. Nem megyek végig minden ponton, mert így leírva bele lehet kötni, és meg is lehet magyarázni. Így van ez minden tervvel, a megvalósulás dönt! Most pedig a bizalom, hogy ki, kiben bízik.
Család: ugye nem gondoljátok, hogy egyébként az apa anya felállású családokban csupa jó példát lát a gyerek? Hogy ezek a házasságok soha nem esnek szét? Vagy ha csak a gyerek miatt nem, az jó a gyereknek? Miket él át, és ez hogyan hat rá, sok külön tragikus történet. Miért éppen a két, egymást megértő és szerető, de egynemű embertől féltitek? Eddig nem volt elfogadott, szerintetek a család terén minden rendben van? Szerintem nincs, én nem azon múlik. A heterók mindenképpen többen vannak.
Kábítószer - törvény tiltja, szerintem is helyes ez, de eredményes? Az alkoholról nem is szólva, mert az legalább annyi életet tesz tönkre, ha nem többet.
Már ugyan nem aktuális a kérdés. De az általad felvázolt intézkedések megvalósíthatatlanok.
- Három kulcsos SZJA: Akkor lenne jó, ha az adózási morál is megfelelő lenne és nem azon lenne mindenki, hogy a kiskapukat keresse.
- Nyugdíjas adó: Ez megint úgy lenne, hogy a kisnyugdíjasok szívnának.
Vizitdíj, kórházi napidíj: Ezzel valamilyen szinten egyetértek, mert az egészségügy csődben van.
- A tandíjjal annyi a problémám, hogy a legtöbb esetben, csak a képzést tartalmazza, de a jegyzetet, tankönyveket egyáltalán nem.
- Kossuth címer: Ne sajátítsunk ki nemzeti jelképeket.
- Melegházasság: Túl korai
- Orvosi marihuána: Ellenzem, mindenki drogozásra használná ezt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!