Mégis mit kéne csinálniuk?? Senkinek semmi sem jó, így a sztrájk hiába való.. Talán harcolni kéne?? Lövöldözni? Egy újabb 56-os forradalom kéne??
Most komolyan. Miét kéne tenni a népnek?? Mert az biztos hogy én nem fogok kiállni harcolni, és lelőni másokat..
ma 00:25
Látom nem értetted az iróniát.. Nem azt mondtam hogy menjünk ki lövöldözni, hanem csak rákérdeztem hogy mégis mit kéne tenni..Esetleg lövöldözni????????
Amúgy meg régen rossz ha azt hiszed hogy mindenki feláll és kimegy az utcára sztrájkolni.. Miért is? Mert van akinek nem tetszik a rendszer?? Az most is kimegy..
Sokan értelmi színvonala miatt nem mennek ki. Sokan nyugdíjasok, nekik elég volt az 56- Sokan gyerekek, ők nem is értik mi a helyzet. Sokan meg úgy vannak vele, hogy nem a kormánytól várják a csodát, és inkább elvannak, dolgoznak, megpróbálnak élni, de arra nem fognak időt szánni hogy felálljanak, sztrájkoljanak. Minek.. Úgysem lesz semmi.
Mellesleg ahogy itt is olvasom, és a környezetemben is körül nézek.. nem élünk mi olyan rosszul.. Külföldi nyaralások, ingatlanok, autók... Szóval sokan szépen elvannak ahogy vannak...
Hát most már egymást érik a tüntetések, napi 2 van, mindegyik többórás, az estiek éjszakába nyúló városjárásokba szoktak torkollni, ma is volt. Csak nem a megfelelő híradásokat hallgatod esetleg?
Holnaptól meg gördülősztrájk a közszférában, a Haha hetek óta nonstop tüntet, és minden aktuális tüntetéshez csatlakoznak is, és így tesznek Mendreyék is, és a Humán Platform is. Lassan napi progjamjává válik ez ezreknek.
Sokan félnek, és nem mennek. Akik kimennek, azoknak meg erősebbnek kell lenniük lelkileg az átlagnál, és elviselni az agresszív ellentüntetőket, verbális és sokszor fizikai bántalmazásaikat.
Semmit nem érek el azzal, hogy kimegyek tüntetni, és agyonnyom a tömeg. Te csak ennyit tudsz szajkózni?
"menjetek ki meg üljetek kint egy hétig" - ezzel valóban előrébb lenne az ország.
Majd biztos miközben a megélhetésért küzd az ember, van ideje kimenni lázadozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!