Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek valóban a roma...

Szerintetek valóban a roma gyilkosokat kapták el vagy kezdődik a móri totó?

Figyelt kérdés
2009. szept. 15. 23:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
92%

Tisztelt kérdező! Figyelj oda a helyesírásra, mert nagyon nem mindegy, hogy "roma gyilkosok" vagy "romagyilkosok". Előbbiekkel (cigány származású gyilkosok) úton-útfélen találkozhatsz, Szögi Lajos meglincselőitől a gadnai fejszés férgen át a Pesterzsébeten gyilkoló mocsadékig, míg az utóbbiak bármilyen nemzetiségű emberek (akár cigányok is) lehetnek, akik cigányokat ölnek. Feltételezem, hogy te a helytelen írásmód ellenére rájuk célzol. Még annyit, hogy szerintem fölösleges itt romáznod: a cigány az cigány, mert mi magyarok vagyunk, és így hívjuk őket.

Ami pedig a kérdésedet illeti: szerintem ez az egész egy megrendezett, politikai színjáték. Egyeseknek jól jönne, ha egy polgárháborúban egymásnak lehetne ugrasztani magyart és cigányt, ezért felváltva hergelik őket. A cigányokat szép lassan a nyakunkra tenyésztik, különleges jogokkal ruházva fel őket, majd néha ellenük is követtetnek el egypár megbízottal gyilkosságokat, amire aztán rögtön jöhet az ujjal mutogatás, hogy a magyarok (így, kollektíven) fasiszták. (Az első cigánygyilkosság áldozat még ki sem hűlt, amikor Mohácsi Viktória, Kolompár Orbán meg a többi hasonszőrű fajzat már kórusban üvöltötte tele a sajtót a rasszista indítékkal - mintha bizony egy cigányt kizárólag csak azért lehetne megölni, mert cigány, azért nem is, mert például valakinek az útjában volt vagy valakinek nem fizetett). Kicsit gyanúsan kerek így ez a történet. Mondom, szerintem politikai játszmáról van szó, és az elfogottaknak közük sincs a gyilkosságokhoz (avagy éppenséggel nagyon is van, mert ők voltak a megbízott gyilkosok, de most már lecserélik őket, hogy az embereknek "bizonyítékokat" lehessen felmutatni - a mór megtette kötelességét, a mór mehet -, aztán majd jön helyettük más). Annyi biztos, hogy egyvalamit egészen nyugodt szívvel kizárhatok: a rasszista indítékot.

2009. szept. 16. 13:04
 12/20 anonim ***** válasza:
95%

Biztos hogy nem. Ott az a srác, a hangosító, egy szótlen gyerek, egész életében csak a zene érdekelte. Ő vitte oda dolgozni a cigány takarítónőt, a cigány DJ-t. Most született, elég későn az első gyereke, pár hónapja. Nem zudom elképzelni, hogy esténként elmegy cigányt ölni, ahelyett, hogy az újszülött első gyermekével lenne. Azt se tudom elképzelni, hogy gyűlölne bármi fajt, vagy egyáltalán érdekelné. (nem pont Izraelbe ment volna ki pénzt keresni) Szerintem egy olyan ember, akinek nincs háttere, aki kihúzza a slamasztikából, ezért esett rá a választás. A gyilkolásokról meg komoly összeeskövés-elméletem van.

Különben, ha a magyargyilkosságokat ahányszor történik, ennyire reklámoznák, az is sorozatgyilkosságnak tűnne. Vagy a megölt svábokat, teszem azt.

2009. szept. 16. 14:36
 13/20 anonim ***** válasza:
95%

A kisleányt se az a vörös-szőrű ember tette el láb alól, a bolond, mindenki tudja ott, azt mondják a helyiek.

MIlyen bizonyíték már az, otthon a cucc egy vödörben? Ennyire nem lehet hülye senki. Ilyen bizonyítékokat, mint az utóbbi időkben használnak, én is tudnék alkotni. Én már az egész rendőrségbem nem hiszek.

2009. szept. 16. 14:42
 14/20 A kérdező kommentje:

13:04-esnek.

Bocsánat a "helyesírási hibáért".

Szép dolgokat írtál, de igérd meg, hogy nem Te leszel aki az elfogottak helyébe lépsz.:))

Szép estét!

2009. szept. 16. 20:46
 15/20 anonim ***** válasza:

13. 04-es vagyok.

Én nem akarok megölni egyetlen cigányt sem.

Nekem untig elég lenne, ha azokat a cigányokat, akik Magyarországon élnek, de nem tudnak és NEM IS AKARNAK beilleszkedni a dolgozó-tanuló, törvénytisztelő és civilizált magyar társadalomba, egyszerűen kilőnék a Holdba. :)

2009. szept. 16. 20:50
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Az előzőnek. Nem a cigányokat kell kilőni, csak egy csomó rezet. Felmennek azok majd maguktól is...
2009. szept. 17. 08:45
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

13:04-nek

Egyetértek a politikai színjátékkal.

Amíg a cigányokkal vagyunk elfoglalva, addig sem figyelünk másra.

Márpedig, ha politikai berkekben rendet csinálnánk, akkor a cigányok is megint tudnák, hol a helyük a rendszerben.

Csakhát egyeseknek új hazára van szükségük és nagyon úgy fest, hogy hazánkat nézték ki erre a célra.

2009. szept. 17. 09:17
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

09:11 és 09:17

jaja, ott van az igazság valahol, bűzlik ez messziről ...

2009. szept. 17. 09:27
 19/20 anonim válasza:
Történt egy büntény Móron. Szörnyű volt, mindent ehhez hasonlítunk, de semmi összefüggés a romákkal történt eset és a móri között, mert ha így lenne, más ügyeket is összefüggésbe hozhatnánk. Abban, hogy mészárlás mégis azonosak, de más a kiváltó ok, de a büntetés azonos kell, hogy legyen, de ezek a gyilkosok valóban a meghalt romák gyilkosai. Tocsik-Kulcsár ez viszont már teljesen azonos eset, mindketten az állami támogatásokkal éltek vissza mégis különböző személyekről van szó, de a büntetés és a tett ugyanaz. Szóval a roma gyilkosságot elkövetőit kapták el.
2009. szept. 24. 10:25
 20/20 anonim ***** válasza:
Erős kétségeim vannak a tettesek felől. Szerintem már a Tánczos-ügy sem volt korrekt, a móri dolog akkora fiaskó, hogy abba a fél igazságügynek bele kellett volna buknia, ha a Kulcsár-ügyről megjelenő könyv egytizede valós, akkor már ki kellene venni az Alkotmányból az összes jogállam kifejezést is. Egyszóval válaszolva a feltett kérdésre: kétlem.
2009. okt. 4. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!