Létezik jó politikai vitázós honlap, ami nem facebook-függő?
Figyelt kérdés
2013. márc. 16. 23:41
2/6 A kérdező kommentje:
Ha tudsz másikat is,kétszer fel lesz a jutalmad,kedves 1.!
2013. márc. 17. 00:07
3/6 anonim válasza:
Index fórum.
Meg még biztos van, csak én nem annyira foglalkozom velük.
És az első válaszot is komolyan gondoltam, viccen kívül!
Néha jó kis fojtogatások mennek itt.
5/6 anonim válasza:
szerintem itt a legrosszabb. név nélkül az írhat, aki akar, nehéz kiszűrni a hiteles írokat. másrészt ez a lepontozás a legalja :D mikor valaki egy kérdésre tényleg pártállás nélkül válaszol, pl arra a kérdésre, hogy mi a jobbik választási programja, belinkeli a jobbik választási programját, mégis le van pontozva..:D sok itt a hülye (én is az vagyok, tudom, ez a válasz sem volt hasznos :D)
6/6 anonim válasza:
Ma az ellenségképzés a fő irányvonal. Színvonalas politikai (meg más) vitához kell bizonyos kulturáltság és empátia. Valami olyasmi, hogy meg akarom ismerni a másik véleményét, mert azáltal erősödik a magamé. Ha ebbe belerondítanak ordenáré hangok, akkor az már nem lesz "jó vitázós". Viszont nem tudok olyan ismérvet, amely ezt ki tudná zárni az interneten. Talán, ha a moderátorok kíméletlenül kigyomlálnak minden sértő és becsmérlő hozzászólást, akkor egy idő után elszoknának onnan a nem vitázni akarók. Nem tudok hinni ebben, pedig szeretnék. De lehet itt például privátban, én már kipróbáltam, működik. És szélesíthető is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!