Mi a vélemeényetek az új politikai fogalomról, amit kitaláltam?
A szó: Nemzetproletár
Def: Ugyan olyan, mint a valódi proletár, csak jobboldali, a nemzeti eszméket tartja fontosnak.
Ugyan úgy szegény, irányíthatoó, buta, csak nem kommunista baloldali, hanme jobboldali.
És arról a fogalomról mi a véleményetek, hogy okostudatlan, értelmesértelmetlen, baloldali jobboldal, jobboldali baloldal?
Jó fejtörést!
Ezt már előtted kitalálták jó néhány évtizede,
úgy hívják: nemzetiszocializmus.
Baloldali politikai irányzat nemzeti mázzal leöntve.
"Zöld a paradicsom, de vörös, ha beérik."
Na mit jelent? :)
Ilyen már van. Úgy hívják, hogy turbómagyar.
Felismerhetőek a következő két szöveghez nagyon hasonlatos mondataik alapján:
"NEKEM NEMONGYAD TE KÖCS*G HOGY TEIS MAGYARVAGY MER ELHAGYTAD A HAZÁDATT ÉS ELÁRULTÁL TE CIGÁNYFATTYÚ, MEGÉRDEMLED HOGY KIIRCCSANAK TE ZSIDÓÓ!!!!!!!!!!"
"Holnap irány szlotákia az árpi meg a géza meg én is kimegyünk eés elfoglaljuk mindet visza a ficótól kileszrakva az ÁRPÁD SÁVOS LOVOGÓ EGY RÚDRA aztán hazajövünk és a heji kocsmában találkozunk iszunk!!!!"
Le akartam írni, de a 15:45-ös válaszoló megelőzött.:)
Horthy például eleve "zöldinges bolsevikoknak" nevezte a nyilasoknak.
"Ilyen már van. Úgy hívják, hogy turbómagyar."
Alázatos kéréssel fordulnék hozzád és azokhoz, akik hasonló szavakat használnak.
Ha kérhetem ne használjunk már a "magyar" szót negatív minősítésként, dehonesztáló jelzőként, mert durvára zavaró, rasszista.
lásd: "turbómagyar", "nagymagyar", "mélymagyar"
Na ez az igazi bolsi proli mentalitás, hogy egyesek szitokszónak használják a magyar népnevet.
Ha valakit utál, mondja rá, hogy bunkó, anyázza, ha neki az kell, annyira gazdag a káromkodások tárháza, de a "magyar" szót felejtse el, ha kérhetem!
Ettől összeugrik a gyomrom és felmegy a vérnyomásom.
Ha ezt megpróbálnám pár jól levédett népnévvel, valszeg azonnal nyílt színen lőne tarkón a TEK.
Kedves kérdező, kérdésemre nem tudsz válaszolni, viszont kiválóan kategorizálsz - saját meggyőződésed szerint. Pontosan azt kaptam, amit vártam, tehát elégedett lehetek.
Kedves #8-as. Kérésed bár tökéletesen érthető, sajnos nem teljesíthető, ugyanis a nyelv mindig igazodik a valósághoz. E szavak akkor veszhetnek ki, ha a jelentésüket hordozó cselekvések kivesznek. Abban viszont egyetértünk, hogy ez nagyon kívánatos lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!