Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Kuruc. Info szerkeszti a...

TheHutyutyu kérdése:

A Kuruc. Info szerkeszti a Napiszart is?

Figyelt kérdés

Érdekes egyes pletykák szerint a Kuruc.info és a Napiszar szerkesztői egy és ugyan az!

Megosztanátok nekem hogy ebből mi igaz és mi nem??

#a napiszart?
2013. márc. 16. 16:02
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
57%

Nagyon ostoba vagy. Ha ennyire nem vagy képbe a világgal akkor miről beszélsz folyamatosan. A Jobbik miatt hullik ki az MSZP a parlamentből. Nagyon jó ötlet volt akkor, hogy "megalkották"... Az még egy dolog, hogy folyamzamatosan kommunistázzák az MSZP-t, de ha lenne egy csepp fingod a világról láthatnád, hogy ha a Jobbik kerül hatalomra, első ígéreteik között volt a felelősségre vonás.

Többek között Gyurcsányt is börtönbe küldik majd. Teszerinted ők csinálták ezt a pártot?

2013. márc. 16. 20:38
 22/28 anonim ***** válasza:
52%
bumbi cigány?
2013. márc. 16. 20:46
 23/28 anonim ***** válasza:
0%
utolsó, te nem látsz át a kommunista szitán, te nem érted a világot! meghallgattad a csurka videót? okulj tőle! van mit tanulnod! csurka átlát a kommunista szitán és kimondja az igazat mindig!
2013. márc. 16. 20:47
 24/28 A kérdező kommentje:

Most nem tudom miért adsz hitelt egy olyan embernek (nyugodjon békében) aki hagyta hogy a Fidesz ledarálja a saját pártját?

A Kuruc.infot meg hogy szerkeszheti az MSZP mikor már évekkel ezelőtt közzé lett téve a szerkesztőségüknek a kiléte, ugyanis maga Tomcat tette közzé a Kuruc.infosok neveit.

Ami pedig a Napiszart illeti Bozolaciról már rég közzétettek egy képet! Egyébként Bozolaci igazi neve Garas Tamás ha éppen tudni szeretnéd ;)

Csak írd be a Google-ra hogy Bozolaci és kiad neked vagy 10 oldalt!

Úgyhogy máris megdőlt az elméleted!

Tudod nem kéne összeesküvés elméletet gyártani! Hanem utánajárni bizonyos dolgokat mielőtt bármit is leírsz

2013. márc. 16. 20:49
 25/28 A kérdező kommentje:

Egyébként meg húúú ebből a kérdésből aztán nagy politikai zűrzavar lett! :D :D

Csak azt nem írta le senki hogy köze van-e egyáltalán a Kuruc.infonak a Napiszarhoz! :D :D

2013. márc. 16. 20:50
 26/28 anonim ***** válasza:

Megnéztem azokat a bohócokat, nincs is Csurkával semmi bajom, tényleg nyugodjék békében, amikor még MIÉP-es volt semmi baj nemvolt vele. Amikor átb*szta a rá szavazókat azzal volt egyedül baj. Innentől kezdve nekem hiteltelen bármit mondjon.

Ugyan azt csinálta mint most fogja egy év múlva az LMP, meg Együtt meg a többi törpe balos párt. Lehet más a politika, na persze koalícióba fog lépni valami párttal, hogy ugyan olyan legyen a politika, és hogy a bejutási küszöböt elérhessék együtt. Ugyan úgy szemen fogják köpni a választóikat mint Csurka anno.

Azt pedig nem fogom még egyszer leírni, hogy mekkora hülyeség, hogy az MSZP kreálmánya a Jobbik. Mert ez egy nagy vicc. Pont hogy miattuk fognak kihullani a parlamentből, nézd meg a választásokat majd egy év múlva. Aztán ha nekem nem hiszel, majd higgy a számoknak.

2013. márc. 16. 21:48
 27/28 anonim ***** válasza:
0%

kérdező én lertam, hogy mi köze!! az hogy nem lendvai ildikó szerkeszti a két oldalt biztos, hanem az mszp titkos emberei! akik függetlennek tűnnek az mszp-től, de közben nem azok! ezek ilyen kommunista trükkök!

a napiszar és a kurucinfo mszp fiókvállalatok! pont mint a jobbik!

2013. márc. 17. 14:43
 28/28 anonim ***** válasza:
0%
Két napi.... oldal is van: .com és .hu végződéssel. A .hu -ról nem feltételezném hogy bármilyen módon a jobboldalhoz lenne köthető, a .com-ról már el tudom képzelni.
2013. márc. 17. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!