A Kuruc. Info szerkeszti a Napiszart is?
Érdekes egyes pletykák szerint a Kuruc.info és a Napiszar szerkesztői egy és ugyan az!
Megosztanátok nekem hogy ebből mi igaz és mi nem??
"A színvonal, illetve a cigánygyűlölet meg az antiszemitizmus adott."
Mint bárhol máshol a világban. Azokon a poénokon ami ott van nem a jobbosok röhögnek, hanem a fiatalok 99%-a.
Egyébként az vicces :))) Mert már Bozolaciról az egyik Napiszaros szerkesztőjéről már fény derült az ő személyazonosságára és raktak ki róla képet. Szóval nem értem miért akarják összemosni őket a kuruc.infoval??
Mert egyes pletykák szerint ez igaz!
De ha ez nem igaz akkor köszönöm az információt!
"hogy mindkettőt az mszp szerkeszti!"
Hülyeség!
Utolsó te egy nagy marhaságot beszélsz, a Jobbikot hol csinálta az mszp?? :D :D Ha utána néznél bizonyos dolgoknak akkor a Jobbikot Jobboldali Egyetemisták alapították.És csak hogy és nagyon sokszor segítettek a Fidesznek!
Egyébként meg ez az amit mondasz azt a Fidesz találta ki mert már mást nem igazán tud kitalálni a Jobbik ellen!
Egyébként hogy jött ez ide hogy mindkettőt az MSZP szerkeszti
Én csak azt kérdeztem hogy a Kuruc.info szerkeszti-e a napiszart, erre te kezdesz összeesküvés elméleteket gyártani!!
Na ennyi az én mondandom!
Köszönöm azoknak akik konkrét választ adtak nekem! :)
kérdező, ezt nem a fidesz találta ki, hanem szegény csurka istván (nyugodjék békében!) leleplezte az egész jobbikot!
nézd csak ezt a videót: http://www.youtube.com/watch?v=R3lC0LRQ9fs
csurka nem hiszem hogy fideszes lenne, mert miépes!
és kérdező, az én válaszom jó volt,
a kérdésre válaszoltam méghozzá úgy hogy elmondtam az igazságot!
a kurucinfot és a napiszart is szdsz-es mszp-s kör szerkeszti, hogy aztán tudjanak ezek antiszemitázni egész napő és lejáratni az egész fideszt meg szavazatokat lopni!
még a szavazatokat is lopják a kommunisták a fidesztől! mindent ellopnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!