A börtönökben miért van több cigány mint magyar?
ugyan hagyjuk már ezt a megélhetési bűnözés dumát :D
hátba rúgnak az aluljáróban az mp3 lejátszóért, egymást leszúrják karddal (emlékeztek milyen felháborodás volt, micsoda cigánygyűlölőt van itt, és kiderült hogy cigány szúrt cigányt.)
Lehetne ezt tovább sorolni, de felesleges.
De amikor ugyanezeket elmondja mondjuk a cigány vajda, vagy a cigány származású Forgács István (romaügyi szakértő, az Európa Tanács volt munkatársa) akkor még ezeket is képesek letagadni..
Azért kíváncsi lennék, hogy a kérdező tud-e a légből kapott kijelentése (több a cigány bv-s, mint a magyar) mögé valami objektív statisztikát forrásként megjelölni. Vagy sikerült végigjárni a magyar bv-ket, és sorra venni az összes elítélt etnikai hovatartozását?
Pintér úr, Önhöz van szerencsénk?:)
nem, nem Pintér :)
és nekem, egy cigányhoz van szerencsém?
" Aki ismeri testközelből a cigányt,enni ad neki,de útálja a magaviseletét."
bmeg, ilyen értelmetlen mondattal is rég találkoztam. Most ezzel mit akartál mondani?
#17: Kapufa - diplomás fiatal magyar értelmiségi vagyok, két betűvel a nevem előtt (dé er:))
Bájdövéj, ha cigány lennék, mit számítana? Vagy az ember származása önmagában hiteltelenít bármilyen véleményt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!