Magyar börtönökben az agresszió mennyire fordul elő!?
Figyelt kérdés
Az öcsém bekerült egy büntetés végrehajtási intézetbe!Az miatt aggódunk,hogy mennyire fordul elő a bántalmazás!Hogy működnek itt ezek a dolgok?Minden ok nélkül kiközösítik a cellatársai?Ok nélkül bántják?Tudom vannak olyan bűncselekmények mint pl.gyermek ellen elkövetett , nők ellen, stb....azt tudom,h nekik nagyon rossz sorsuk lesz!Ő még véletlen sem ehhez hasonló miatt van bennt,de attól függetlenül ha csak nem szimpatikus a cellatársaknak akkor is kicsinálják?Csak olyanok írjanak akik jártasak-e téren!2012. jún. 17. 18:35
1/3 anonim válasza:
attól függ melyik börtönbe került és mi a bűncselekmény. ha nem nő gyerek vagy család ellen követett el valamit akkor nem támadják meg ok nélkül ( bár van kivétel, mert fiatalkorúaknál bekóstólják többnyire az embert pláne ha nem túl nagy darab). fiatalkorúak börtönébe vagy felnőttbe megy? mert fiataloknál (pl tököl) ahogy bekerül egy úgy rab, és felmérik, kihívják boxra és még ha tudja hogy elverik is kötelező kiállnia. aki nem áll ki az már el van veszve. úgymond barátságokat és szövetségeket lehet kötni, azon is sok múlik hogy ki honnan jött mert ha valaki valakinek a földije akkor összetartanak. felnőtt börtönökben nincs annyira ez az első box dolog mert le tudják rendezni a nélkül is.
2/3 A kérdező kommentje:
Még csak előzetesben van, Szolnokra került!Betöréssel vádolják, terhelő vallomásokat kapott, így került be!Igen a kiskorúak börtönéről hallottam én is,és olvastam is az nagyon kemény!Bár azt mondja,hogy nincs gond a cellatársakkal,de nagyon aggódom,mert beszélőn nagyon ki volt!Nagyon sokat olvastam olyan esetekről,hogy megszúrkálták egymást,kikezdtek egyet!Bár gondolom annak is nyomós okai lehetnek!Abban bízom,hogy másképp lerendezik!Arról hallottam már,hogy cigi,-kávé nagy Úr bennt, azzal le lehet rendezni a kisebb konfliktusokat!
2012. jún. 17. 20:14
3/3 A kérdező kommentje:
Ja,és nem fiatalkorúnak számít, felnőttbe van.
2012. jún. 17. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!