A TEK és a Katasztrófavédelem semmi haszna nem volt a mentéssorán? ÉS a TEk csak PR-ra használta fel az egész mentést?
* TEKnek és a Katasztrófavédelemnek
* mentés során
Nem tudom mennyire hiteles a forrás, de el tudom ezt képzelni.
A TEK leginkább csak parádézni szokott.
A katasztrófa védelem pedig inkább fontoskodik.
Szerintem igen.
Nem tudom ki küldte oda őket, de nagyon PR szagú volt az egész. Az viszont szánalmas volt, hogy rendőröket eszköz nélkül küldték oda. Lehetet videót látni ahol plexi pajzsaikkal lapátolják a havat. Ki a felelős ezért? Ne mondja senki hogy már lapát sincs az országban azt is elopták!
Tisztelet a rendöröknek (és mindenki nek aki ott volt) akik kint voltak. A fejeseknek meg akik felelősek ezért jó nagy seggbe rúgás.
" állampolgárnak megmondták, hogy ne menjen sehova de még ezt sem voltak képesek megérteni"
- Mikor mondták? Péntek délután 16:19perckor. Hozzám pl ekkor jött az sms.
- A legtöbb ember nem unalmában kocsikázott, hanem mert szerett volna 3 napot a szeretteivel lenni.
- Sokan voltak olyanok akik külföldiek és/vagy külföldről jöttek. Őket ki tájékoztatta?
- Autópálya kezelő honalpja milyen tájékoztást adott? Már álltak az autók az m1en mikor még mindig a reggel 9es volt fent, hogy minde út jól járható.
- Autópályakezelő telefonján csak kellemes zeneszólt. Meg a rögtön kapcsolom kérem várjon.
- Az elakadt járművek nagyrésze kamion volt. Szerettek volna minél előbb lelépni az országból, hogy nehogy beragadjanak a hétvégi kamionstopba. Őket miért engedték fel az autópályára?
"- Mikor mondták? Péntek délután 16:19perckor. Hozzám pl ekkor jött az sms.
"
Az OMSZ-ről hallottál?
"- A legtöbb ember nem unalmában kocsikázott, hanem mert szerett volna 3 napot a szeretteivel lenni.
"
Egyéni szociális probléma. Nem tud meghatni, hogy kivel akar, hol lenni. Szerintem az időjárást sem. Ha ilyen miatt indult el és fordult bele az árokba akkor megérdemli a sorsát.
"- Sokan voltak olyanok akik külföldiek és/vagy külföldről jöttek. Őket ki tájékoztatta?
"
A tájékozódás egyéni feladat. Nem lehet mindenki mellé egy tűzoltót állítani sem meteorológust.
"- Az elakadt járművek nagyrésze kamion volt. Szerettek volna minél előbb lelépni az országból, hogy nehogy beragadjanak a hétvégi kamionstopba. Őket miért engedték fel az autópályára?"
Mert talán be volt állva az autópálya?
ma 10:03
Azért ne akarjuk már ennyire elhárítani a felelősséget a vezetőkről. Azért ők is eleget hibáztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!