Meddig megy el O. Viktor? Nem érdekli öt senki és semmi?
A nemzetközi vélemény ár olyan rossz rólunk, hogy lassan szégyenlem magam hogy magyar vagyok itt külföldön.
Ez régen másképp volt.Hiába ez a nacionalsta tamtam,egyszerüen hiehetetlen innen látva mi folyig otthon.
Pontosan az a baj, hogy külföldön a Paul Lendvai-féle anyagokkal találkozol. Egy régi oroszországi származású nyelvtanárnőm egészen addig, míg ide nem költözött, azt hitte, hogy az '56-os forradalom szovjet kiskatonák felkoncolásáról szólt.
Még szemléltetőbb példa István nádor, aki a Habsburg-ház tagja volt, de Magyarországon, magyarok között élt, és szembefordult a dinasztiával, ezen haza érdekeiért. A szabadságharc bukása után száműzésbe kényszerítették, és - hasonlóan Széchenyihez - a kiegyezés előtt halt meg, tisztáztlan körülmények között.
Szélesítsd a látókörödet, ezt kérem tőled.
szélesítsem? hallok nyigdíjasokat otthonról, dogozókat, az mtv1 -t az atv-t a hírtv-t. az összes német adót( nekik nem tudom mi érdeke lenne elferdíteni a dolgokat.
haza utazok évente több hétre. ennél objektívebben te sem tudni megitélni a helyzetet.
ma 19:37
Az a nagy baj, hogy sokszor a külföldi sajtó, szakemberek jobban látják a helyzetet mint az itthoniak. Pl nézd a fideszeseket. Ők a fideszes médián kívüli híreket nem tudják elfogadni. Miért? Mert abban nem agyon dicsérik azokat akikre a szavazatukat adták. Ezáltal inkább nem is akarják látni (és a média ki is hagyja) mi is a baj a tákolmány módosításával. Bármit lehet nekik mondani soha nem fogadják el, hogy átverték őket. (azokra értem akik vérbeli fideszesek, azok akik ha a szemük láttára lopnák ki a pénzt a zsebükből, még őket védené)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!