Hiába az oligarcha tamtam,magyar ügyekben kizárólag a magyar kormány fog dönteni.Külföldön én is szégyellném magam egyébként.
2013. márc. 15. 16:01
2/14 anonim válasza:
A végsőkig sajnos.
2013. márc. 15. 16:01
3/14 anonim válasza:
Aztán mi lesz az a végső határ? Kizárnak az EU-ból? Részemről megköszönném.
2013. márc. 15. 16:02
4/14 anonim válasza:
Na jó, de ez is olyan dolog, hogy van egy lakásom a társasházban.
Ne pofázzon már bele a másik, hogy van a bútor odabent.
Majd a bentlakók elintézik.
Ne a szomszédok ugráltassanak, vagy ma már ennyire fontos volna ez?
2013. márc. 15. 16:08
5/14 anonim válasza:
Nem arra gondoltam, hanem másra, a saját rendszerének kiépítésére. Elő lesz készítve a választási csalás, mivel nem fogják nyilvánosságra hozni, hogy mennyien szavaztak külföldről.
2013. márc. 15. 16:08
6/14 anonim válasza:
ma 16:08
Ugyanez elmondható a választásokról. Miért szavazhat olyan aki nem is itt él? Csak mert magyar? Ha én elmegyek külföldre akkor nekem van jogom dönteni, hogy mi legyen itthon, ha rám úgyse lesz érvényes? Amíg a fidesznek pozitív valami ami külföldi (szavazatok) addig nincs baj, de ha már nem (alkotmány) akkor nagy a baj. Még akkor is ha jogosan kritizálnak minket.
2013. márc. 15. 16:26
7/14 anonim válasza:
De ha kiderülna,hogy a "külföldiek" nagyonnrészt balra szavaznának,akkor biztos vagyok benne,hogy semmi kifogásuk nem lenne eziránt.Másrészt én nem hiszem,hogy egyértelműen a jobboldalra fog a "külföldi" többség szavazni,mivel akik (állítólag) külföldről írkálnak,szinte minden esetben csak a kormányt szídják.
2013. márc. 15. 16:32
8/14 Dick Esmen válasza:
De,a pénz érdekli,ha az elapadna rögtön másként viselkedne.
2013. márc. 15. 16:48
9/14 anonim válasza:
"Aztán mi lesz az a végső határ? Kizárnak az EU-ból? Részemről megköszönném."
Én az EU-val maradok.
2013. márc. 15. 17:33
10/14 anonim válasza:
Amíg el nem dől. A füléből is eltűnő fékek és egyensúlyok miatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!