Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarország proletárdiktatúrá...

Magyarország proletárdiktatúrából "nyugdíjas-diktatúrává" változott napjainkra. Mennyiben tartod ezt igaznak?

Figyelt kérdés

2013. márc. 14. 07:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Azt kéne nyugdíjazni valamelyik pszichiátria zártosztályára, aki ezt a kifejezést egyáltalán kitalálta.
2013. márc. 20. 00:07
 12/19 anonim ***** válasza:

Mielőtt még eltévednénk a politika útvesztőjében.

Melyik az a párt amelyik a nyugdíjasokat legszívesebben a pokolba kívánná?

Melyik pártnak a legmagasabb az átlag életkora, ellentétben a nevével?

Ha mind ezt helyesen tippelted meg, akkor te is üthetsz egyet a nyuggerokon, és természetesen akkor rajtam is.

Egyébként kívánom hogy te is legyél nyugger, s boldog nyugger.

Ha megéled, akkor ,meg is érdemled.

Ha nem sikerül, se keseredjél el!

Amikor eljön a nyugdíjazásod napja, onnan már csak az orvos , és a halál kíváncsi RÁD!

2013. márc. 20. 20:08
 13/19 anonim ***** válasza:
77%
A kérdező a nyugdíjas-diktatúrát úgy értette, hogy mivel a nyugdíjas a legnagyobb társadalmi csoport, ezért az kerül hatalomra ebben az országban, akire ők szavaznak. És mivel a jelek szerint ők minden primitív demagógiára vevők (lsd. pl. Medgyessyék 19000 ft-os egyszeri kifizetését; az ingyenes utazást, amit senki sem mer eltörölni; stb.), ezért tartunk ott, ahol tartunk. Én is úgy gondolom, hogy ez a korosztály túszul ejtette az országot.
2013. márc. 24. 16:33
 14/19 A kérdező kommentje:
Végre valaki megértette ! :)
2013. márc. 24. 18:32
 15/19 homo ludensz ***** válasza:
21%
16.33 -nak. Országot? Ha az én megboldogult apám és a kortársaim apja s anyja nincs a 3 éves terv sem teljesül a Dunában maradnak a hídroncsok például meg a Pesti utcán a romok. Országod sem lenne amit tőlünk óvni akarsz de lehet hogy te sem lennél ha esélylatolgatók a nagyszüleid,szüleid. Budapest peremkerületében születtem és az első általánost petróleumlámpánál jártam ki.Foglyul esetleg
2013. márc. 24. 19:40
 16/19 homo ludensz ***** válasza:
47%
folytatás: túszul esetleg a saját világlátásod ejtett a magad köré húzott falakkal amiből csak egy résnyire látsz ki.
2013. márc. 24. 19:45
 17/19 anonim ***** válasza:
69%
19:40: kit érdekel a három éves terv, mikor volt az már? Különben Budapest még mindig tele van épületekkel, amelyeken látszanak a világháborús golyónyomok, mert 70 év alatt nem történt egy tisztességes felújítás. Szóval lehet, hogy ők építették fel ezt az országot, de olyan is lett.
2013. márc. 24. 20:07
 18/19 A kérdező kommentje:
A mai nyugdíjasok elenyészően kis része az, aki még valóban országot épített itt 1945 után. A többségük a langymeleg kádári szocializmusban élte aktív korát.
2013. márc. 24. 20:15
 19/19 anonim ***** válasza:
88%
20:15: Pontosan.
2013. márc. 24. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!