Nem lenne jobb az oroszokkal, de most komolyan?
Oroszok idején legalább
- volt munka
- orosz nők
- szép nyelv
- vodka
- nagy nemzet
Szidjuk az oroszokat, de talán ennyire sz_rban nem lennénk, mint az EU-val.
- volt munka
Malenkij robot, nagyapám is részese volt. Köszi, inkább nem.
- orosz nők
A magyar nők szerintem sokkal szebbek.
- szép nyelv
SZÉP??? Fura ízlésed van. A szláv nyelveket nem tartják szépnek, az orosz közöttük sem áll az élen. De hát te tudod, hoy NEKED mi a szép.
- vodka
Az van most is, olcsóbban mint Moszkvában.
- nagy nemzet
Nagy. Nagyon nagy. Nekem túlságosan is.
" talán ennyire sz_rban nem lennénk, mint az EU-val."
Lehet. Talán. De az is lehet, hogy sokkal inkább. Mikor legutóbb itt állomásoztak ideiglenesen, az nagyon sokba került nekünk.
Nem lehetne, hogy inkább eltekintünk az oroszoktól?
Szerintem jobb lenne ,valószínűbb, hogy nagyobb önállóságot engednének ha most a ruszki övezetbe tartoznánk.
Csak ezt magyarázd be a kormánynak amelyik 22 éve ki sem húzza a nyelvét a nyugat valagából.
Attól nem lesz nyugati életszínvonal hogyha nyalizunk nekik meg teljesítsük minden kérésüket , és szolgaként , gyarmatként viselkedünk.
Engem nem zavarna ha kevesebb lenne a demokrácia , de cserébe jó lét lenne.
Viszont a szocializmust nem kívánom vissza.
Timeo Danaos et dona ferentes.
(Félek a görögöktől, még ha ajándékot hoznak is.)
Ha a megy az állami szocializmus (kommunizmus) nélkül akkor jobb lenne mint az Eurokoholban. Putyin Eúrópából ahogy értesültem egyedül magyarországot és Bulgáriát szándékozik meghívni az Eurázsiai Unióba. Talán itt a nagy lehetőségünk, csak egy felelős kormányt kéne összehozni '14-re.
Szebb Jövőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!