Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gáz vagyok, ha egyetemre...

Gáz vagyok, ha egyetemre felvételiző diákként nem értek egyet a röghözkötés elleni mozgalommal?

Figyelt kérdés
Hamarosan jelentkezni fogok felsőoktatási intézménybe, viszont valamiért nem tudok azonosulni a röghözkötés elleni tüntetésekkel. Pedig utálom a Fideszt, nem azért nem mozdulok ellenük, mert bármi szimpatikus lenne a pártban, csak valahogy én azt látom jogtalannak, ha itthon szerez ingyen diplomát valaki, és el akar menni. Meg lehet engem érteni, vagy hülye vagyok, és "majd rájövök"? :D

2013. márc. 12. 22:09
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
64%

Az agyonszajkózott EU munkajogi alapelve hol volt akkor, amikor a keretszámokat csökkentették?

(Nem jobban korlátozza az egyetemistát, ha anyagi okokból el sem tudja kezdeni a tanulmányait, mintha a végezte után 20 éven belül bármikor, döntése szerint vagy munkával, vagy pénzben törlesztenie kell?)

2013. márc. 13. 00:33
 22/26 anonim ***** válasza:
0%

"Szülei autó balesetet szenvednek meghalnak. Nem tudja befejezni a sulit, "

Akkor nem való az egyetemre.

2013. márc. 13. 04:48
 23/26 anonim ***** válasza:
36%
17/22. Aki nyugatra megy, az nem az alja nép, hanem éppen azok akik okosok. Az alja nép inkább a pénzes szülők gyerekei közül kerülnek ki. Nem az az okos, akinek pénze van, csak a csórónak nincs módja tanulni és protekcióval állást szerezni itthon.
2013. márc. 13. 08:51
 24/26 anonim ***** válasza:
48%

"Bumbi ...A röghöz kötés célja jó. A kivitelezése szörnyű. Ne szerződéssel hanem lehetőséggel tartsák itthon a fiatalokat."

Rajta Bumbi!Teremts nekik munkahelyeket!Mi a gond?

Szerintem az a gondod(lehet tévedek)

,hogy elmúltak a kádári évek amikor az állam és Kádár apuci az egyéb javak és lehetőségek mellet munkahelyeket teremtett .Attól függetlenül ,hogy hasznos munkával töltik e el ott az emberek az időt. Minden nap bejárhattak és fizetést kaptak.

Nem volt ám ingyen az se ,mert kölcsönöket vett fel erre az állam és még a mai napig is ez és ennek a kamatai adják az ország államadósságának az alapját.Meg ami még rájött. A további állami kényeztetéseknek a kifizetetlen ára.

Mert semmi nincs ingyen ,még Jézus koporsóját se őrizték ingyen!

Ha valaki valamit kap , számoljon vele ,hogy a neki adónak JOGOS elvárásai lehetnek vele szemben. Szerződés vagy megegyezés tök mindegy ,mert az alapja a jóhiszeműség és a moralitás.

Mi ebben a bonyolult?

2013. márc. 13. 08:56
 25/26 anonim ***** válasza:

Egyébként a világon mindennek az alapja a jóhiszeműség és amoralitás.

Mert amikor azt kell feltételezned a másik emberről ,hogy visszaél a jóhiszeműségeddel és mindeg mindenről a legapróbb részletekig írott szerződés kell azért ,hogy védd magad a becsapásoktól MÁR RÉG MEGETTE A FENE AZ EGÉSZET.

Ezt az elvárható alap moralitást és az elcigányosdással, ügyeskedéssel, bűnözéssel felrúgni a bizalmatlanságot ragályként terjeszteni emberiség elleni bűn.

A bűnt pedig büntetni kellene ,magért a bűnért .Intő példát szolgáltatva ,egyéb körülményektől függetlenül

2013. márc. 13. 09:13
 26/26 anonim ***** válasza:

BOCSI elírtam.

Egy szóköz és egy szó hiánya teljesen félreérthetővé teszi az egész szövegemet.

Helyesen:Egyébként a világon mindennek az alapja a jóhiszeműség és a moralitás.

Mert amikor azt kell feltételezned a másik emberről ,hogy visszaél a jóhiszeműségeddel és mindig mindenről a legapróbb részletekig írott szerződés kell azért ,hogy védd magad a becsapásoktól MÁR RÉG MEGETTE A FENE AZ EGÉSZET.

Ezt az elvárható alap moralitást és jóhiszeműséget az elcigányosodással, ügyeskedéssel, bűnözéssel felrúgni a bizalmatlanságot ragályként terjeszteni ;EMBERISÉG ELLENI BŰN!

A bűnt pedig büntetni kellene ,magért a bűnért .Intő példát szolgáltatva ,egyéb körülményektől függetlenül

2013. márc. 13. 09:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!