Nálunk miért azt büntetik meg aki meg akarja védeni a tulajdonát?
Szerintem is jobb lenne szép lassan visszavezetni a fegyvertartást , persze szigorú szabályok közé.
A bűnözéshez pedig zéró toleranciát kellene be vezetni.A civil jogvédők hatáskörét pedig lekorlátozni és ezt rögzíteni az alkotmányba.
Ez valóban felháborító eset! Ráadásul gyilkossági kísérlettel vádolják, miközben a késsel fenyegetőző cigányokat legfeljebb garázdaságért ítélik el. Már miért lenne gyilkossági kísérlet áramot vezetni a saját kerítésébe? De még az se biztos, hogy a külsőbe vezette, mert amikor legutóbb egy bácsit elítéltek emiatt, az a kertjén belül húzott fel még egy áramos kerítést pluszban! Ki tudja ez a bácsi is hová húzta fel?
És ennyi eszük van, hogy 85 éves bácsikat vegzálnak, de persze az igazi bűnözőket nem fogják el, mert nyilván nem ok nélkül vezetett áramot a kerítésbe. De ez is botrányos, mert pénzed alig van. Az egyetlen dolog, amit tudsz csinálni, hogy kaját termelsz magadnak. Sok embert ismerek, aki bizony ennek köszönheti, hogy kerül friss zöldség az asztalra, mert más különben nem tudná megvenni. De persze ezt úgy nem lehet csinálni, ha van egy népcsoport, ami folyton lelopja a terményeket! Szerencsére minket nem érint, de én agyon is ütném, aki a kertemben lopná azt, amivel én heteket, hónapokat dolgoztam!
A tolvajoknak fogalma sincs, mekkora károkat okoznak azzal, hogy lelopnak néhány terményt. De biztos mindenki tudja, hogy egy kiló alma, répa, krumpli mire elég. Hát akkor még néhány mázsa! És igen, ennek ára is van, nem is kevés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!