Az miért gyűlölködés, ha valaki kimondja az igazságot?
Magyarországon az igazság kimondása valamilyen tabu?Szoci diktatúra nosztalgiája?
Az hogy kimondja valaki hogy mi a helyzet az egyáltalán nem gyűlölködés.
"Tegyük fel.
Az RTL megkérdez egy faluban több embert , kíváncsi rájuk.Erre sok lakos felemlegeti a cigányokat , na az RTL egyből kivágja a videóból ezeket az embereket.Lényegtelen hogy szépen vagy obszcén módon mondja el a véleményét az ember.
És szerintük gyűlölködés."
- Pl. a kurucinfo meg éppen az ellenkezőjét teszi. Kedvenc példám az, amikor kiindulva egy enyhén szexuális tartalmú olasz mosógép reklámból (melyben egy fekete és egy fehér hölgy szerepelt) és egy megalapozatlan "szakmai" véleményből, mi szerint Európában az afrikai bevándorlók terjesztik az AIDS-et, a következő címmel írtak cikket:
AIDS-e niggerekkel való szexre bújt fel egy olasz mosógép reklám.
Én emlékszem arra, mikor Bécsben megjelentek a "magyar, ne lopj" kiírások.
Szerinted ez is az igazság kimondása volt?
Liberális vagyok.
Nem tudom, hogy mit értesz az alatatt, hogy izagság. Ez önmagában nem bun.
Ha kimondom, hogy magyarországon van cigaánybunözés, akkor ez nem bun. Ez egy vélemény. (ami igaz sajnos)
Ha kimondom azt, hogy minden cgány bunözo, el akarják venni magyarországot a nagymagyaroktól, menjenek a gázkamrába a gonosz tetteik miatt, ez is vélemény, lehet (LEHET!!!), hogy igaz, lehet hogy nem, de ez gyulolkodo.
Nem azon van a hangsuúly, hogy mi igaz meg mi nem, hanem azon, hogy hogy mondja ki az ember.
Ez megint mi? MI? Ez nem igazság kimondás csak egyszerű általánosítás. Bezzeg, ha Magyar Béla nevű diák kimenne Angliába és felrobbantana egy bombát és a külföldi sajtóba az jelenne meg, hogy a magyarok terroristák rögtön menne magyar részről, hogy ez általánosítás. Na akkor mégis mi van, kérem szépen? Mi ez?
Mondj egy kedves kérdező egy olyan példát amiben nincs rasszista megnyilvánulás és akárki gyűlölködésnek nevezte? Egyetlen egy példát mondj, egyet. Várom a választ.
"Miért éreztem már a kérdés elején,hogy a cigányokról lesz szó?"
Mert nagyon jól tudod, hogy velük kapcsolatban nem lehet kimondani az igazat.
"Bezzeg, ha Magyar Béla nevű diák kimenne Angliába és felrobbantana egy bombát és a külföldi sajtóba az jelenne meg, hogy a magyarok terroristák rögtön menne magyar részről, hogy ez általánosítás."
Ők azért neveznének 10 millió magyart terroristának, mert 1 magyar az, mi meg azért nevezzük a cigányokat állatnak, mert a 95%-uk az. Te tényleg nem vagy képes felfogni, hogy mi a különbség a 0,00001% és a 95% között a különbség? Talán oda kellett volna figyelni matekon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!