És Te miért nem vagy az utcán, ha neked is tele a tököd?
Figyelt kérdés
2013. márc. 12. 14:10
11/45 anonim válasza:
Piszok lázító ballib gennygócok.Mind mennnnnytek ki kukázni nyugatra.
12/45 A kérdező kommentje:
Hol éltek ti?! Ilyen magas a keresetetek? Ilyen jól éltek? Mert lassan enni sem lesz mit! Most is mit csinál ez a barom? Pofázik a 35%ról, dobálja a gumicsontokat, egypártrendszert alakít, tömegeknek nincs munkája, az ország jó részében nyomor van! Ez nektek a fejlődés?
2013. márc. 12. 14:29
13/45 anonim válasza:
Vagyis miért nem utazok 224km -ert hogy tüntessek és megbüntessenek?Nem értem a kérdést :)
14/45 anonim válasza:
Csak az megy ki aki Pesti és van vér a pucájában...vidékről elég nehéz tudnilik :P
15/45 anonim válasza:
Bírom amúgy, hogy a fideszhívők itt nyomatják a rizsát, miközben ugyanúgy nem tudnak megélni a fizetésükből, mint az MSZP idején, de ők hisznek Orbánban és a végsőkig kitartanak mellette és még büszkék is magukra. :D:D
16/45 Picúr/Pom-pom nélkül/ válasza:
Kérdező,és Te miért nem vagy az utcán?
A gép elől könnyű ám forradalmárt játszani.:)
17/45 A kérdező kommentje:
Azért, mint itt a többség... Mert 10 perc múlva indulok dolgozni! És mert én se vagyok pesti. Vidéken hol vannak ilyen megmozdulások?
2013. márc. 12. 14:37
18/45 anonim válasza:
Igazad van, nekem is tele van a tököm! Hogy lehet az, hogy bajnai, gyurcsány, mesterházy még mindig parádézik? Ha elkezdik a választások előtti haknizást, biztos kimegyek őket elküldeni a csába. De lehet, hogy már most 15-én megzavarok egy bajnai beszédet. Mit képzel, hogy ő Magyarország nemzeti ünnepén fel mer szólalni!
19/45 anonim válasza:
Mi ellen akarsz tüntetni, kérdező?Mármint az alkotmánymódosításon belül.
20/45 anonim válasza:
Szerintem az a problémája, hogy a melegek nem köthetnek házasságot pedig neki tele a töke, viszont tartogatja magát a nászéjszakára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!