Mit véleményetek arról, hogy Erdő Péter lesz a pápa?
Én úgy gondolom, hogy egy leendő pápának a hátországában olyan hitéletet kell maga mögött tudnia, amelyet a személye is erősített. Már-már karizmatikus lelkivezetői, szellemi vezetői szerepből tudnám elképzelni, hogy valakit pápává válasszanak. Erdő Péter mögött viszont ezt nem látom. A következő pápa Erdő Péter lesz. Az az erő, amely elmozdította Benedek pápát a pápai trónról kérlelhetetlenül Erdő Péter irányába mutat.
Mit gondoltok, milyen hatással lesz Magyarország megítélésére Erdő Péter pápai szerepe?
Milyen lesz az új pápa és Magyarország viszonya?
Még nem biztos hogy Erdő Péter lesz.
Viszont jó lenne egy magyar , lehet majd tudja népszerűsíteni a magyar kultúrát.
"A következő pápa Erdő Péter lesz"
Látomásod volt?
Amúgy kedves kérdező, mit tudsz te Erdő Péterről azon kívül, hogy felmerült a neve a lehetséges pápák között?
Szerintem nem Erdő Péter lesz, és szerintem nem is magyar, csak tud magyarul (többek között).
"Népszerűsíteni fogja a magyar kultúrát"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!