Budapesti Jobbikosok. Segítene nekem valaki?
Sziasztok!
A kérdésem a következő lenne, Budapesten a lent felsorolt helyekre érdemes költözni? Azaz sok a "kisebbségi"? Vagy jó a közbiztonság?
- 8. kerület Józsefváros (Nagykörúton kívül)
- 10. kerület Kőbánya
- 10. kerület Gyárdűlő
Azért csak a Jobbikosokat kérdezem, mert reálisabban rálátnak a kérdésemben felmerülő problémára. De mások is akik értik, nyugodtan válaszoljanak.
ha pénz nem számít: 2,12 elsősorban
azok a legmenőbbek
Köszönöm a válaszokat. Félreértettétek a pénz nem számít, azt nem arra gondoltam, hogy van pénzem. Csak azt, az ingatlanos oldalon meghatározhatom:) Viszont a környéket nem tudom beállítani:S Így értem, hogy nem számít a pénz. Csak a környékek érdekeltek, házat tudok nézni:)
Akkor a 14. kerület marad valami sima panellakást nézek egyébként, szóval a lóvés kerületek kilőve:)
#12 A II. kerületbe nem tudnék menni, de ha van cigány meg ilyen nagy a vendégszeretet amúgy is kihagynám:) hehe vicc volt. De jó fej leszek, és még így sem kívánom neked, hogy megtapasztald a házatokkal mint én az enyémmel. Nem tudom neked milyen a nem kissességi cigány, de ezekszerint nálunk kisebbségek voltak. De mint mondtam nem leszek szemét nem kívánok neked olyat, hogy tapasztald meg milyen is az, aztán nem lennéének ilyen poénjaid:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!