Miért baj, hogyha szerintem Izrael sok dologban követendő példa?
Természetesen, nem a külpolitikájukra gondoltam.
Sokan Izrael államot a sátán földjének gondolják.Valójában amikor létrejött Izrael állam , a zsidóknak igen helyén volt az esze amikor aláírták a dolgokat , nagyon megnézték hogy mit írnak alá ,ás mit nem.
Sok módszerük és törvényük , véleményem szerint követendő példa lehetne Európában is.
Izrael állam igazából nem "náci" hanem erősen nacionalista , a lakosai összetartóak.
Az ő összetartásuk és nacionalizmusukhoz hasonló érzéseket kellene az európai emberekbe is bele ültetni.
Szerintem jó dolog , hogy a kormányuk direkt nacionalizmusra , összetartásra és jó demográfiai adatok produkálásra ösztönzi a polgárait.
"Ezek szerint mi is felépíthetünk egy elzárt területet a kisebbségnek?"
Az izraeli arabok nincsenek elzarva semmifele teruletre. A vedofal a KULFOLDROL, azaz a Palesztin Hatosag teruleterol ILLEGALISAN belepni szandekozo terroristak szamara neheziti meg a bejutast. A vedofal felepitese ota a merenyletek 89 %-ban csokkentek.
Kérdező
egyáltalán nem baj. Azért nem baj, mert igazad van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!