Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért kiállt rasszizmus a...

Miért kiállt rasszizmus a világ, ha Magyarországon félünk a cigányoktól?

Figyelt kérdés

-Izraelben lehet sterilizálni a etióp zsidókat,

-Olaszországban a maffia felgyújthatja a cigány telepet,

-Franciaországban ugyanezt az állam dózeroltatja el

-Szlovákiában lehet falat építeni a cigányoknak

-USA-ban lehet rassz szerint nyilvántartani az embereket,

-Romániában a rendőrök úgy viszik el a cigányokat mint a kutyákat

-Kanadában megadták nekik az esélyt, ott is folytatták a Magyarországon megszokott életmódot, de ott nem tűrték meg őket. Hazatoloncolták őket

Stb

De ha Magyarországon beszólnak egy cigány bűnözőnek akkor az egész világ felhördül, hogy mekkora rasszizmus van itt. Ha Magyarországon a mi adónkból tartjuk el a cigányokat, és ők gyilkossággal, lopással, stb köszönik meg. Ha valaki felszólal az ellen ,hogy a cigányok szinte mind bűnöző, betörtek hozzá, iskolában szekálják, fél vonaton utazni , retteg az utcára kimenni stb akkor egyből rasszista,fasiszta.

Én felszólaltam itt az oldalon ,hogy az iskolám több mint fele cigány és csak a segélyért járnak be, hangosak, üvöltöznek verekednek, kimennek óráról, cigiznek, egyből én lettem a liberálisoknak a célpontja ,hogy rasszista vagyok, nem vagyok értelmes, buta tuskó vagyok, hogy nem vagyok képes tolerálni,meg ők ilyenek, meg hogy én cigányozok, pedig csak leírtam a véleményemet. Kérlek,hogy kéne tolerálnom amikor a cigány beszól, verekedik, hogy kéne? Ez úgy érzem a tolerancia diktatúrája, felszólalsz,hogy bántanak a cigányok rasszista, és tolerálatlan, ha cigány verekedik, hát ő cigány ilyenek el kel őket fogadni. Csak kérem,hogy toleráljak amikor a cigány bicskával késel, ez is egy cigány szokás.

Köszönöm soha nem találkoztam cigánnyal emberekkel akik védik őket, most mi szívunk miattuk. A cigány védőknek is.

2013. márc. 6. 18:04
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
90%
Én nem félek a cigányoktól. Nemszeretem azokat a cigányokat akik semmit nem tesznek a rendes életért,de félni nem szabad tőlük mert attól lesznek erősek.
2013. márc. 6. 20:59
 12/48 anonim ***** válasza:
100%
Azért van ez, mert itt akarják őket tartani. Ha Magyarország valóban olyan nagyon cigánygyűlölő ország lenne, akkor menekülnének innen tízezrével és hát találd ki, hogy mégis hova mennének innen és vajon azok akarják-e őket, akikhez mennének...
2013. márc. 6. 21:04
 13/48 anonim ***** válasza:
93%
A cigányból nálunk sok van. És ez azért jó a kormányoknak mert lehet kire számítani a szavazásokon. Ez is azt bizonyítja,hogy egyik, eddigi korményunk sem azért akart vezető lenni mert a mi (nemzet,nép,társadalom...)érdekeit tartotta szemelött.
2013. márc. 6. 21:11
 14/48 anonim ***** válasza:
7%
Én nem félek a cigányoktól, hanem szeretem őket. Gyakran hallgatok cigány mulatós zenét és vannak cigány haverjaim is. És mielőtt jönne a rózsadombozás, szabolcsi vagyok...
2013. márc. 6. 21:37
 15/48 anonim ***** válasza:
77%

"Én nem félek a cigányoktól, hanem szeretem őket. Gyakran hallgatok cigány mulatós zenét és vannak cigány haverjaim is."

Ez ilyen téren csak téged minősít.

2013. márc. 6. 22:00
 16/48 anonim ***** válasza:
73%

"Mert a magyarok nagy része sem különb a cigánytól"

Magadat is beleértve te rásszista? :D

Máskor meg mellettük kardoskodtok, ki a fene ért tieteket baller gondolkodás nélküli zombik? :)

2013. márc. 6. 22:14
 17/48 anonim ***** válasza:
98%

" Mert a magyarok nagy része sem különb a cigánytól"

Igen, igazad van. Akkor ugye nem baj, ha a magyarok többet nem fizetnek nekik segélyt? Hiszen nem vagyunk náluk sem különbek, sem okosabbak.

Mostantól kezdve legyen önellátó mindenki. Magyar támogassa a magyart, cigány a cigányt.

2013. márc. 6. 23:30
 18/48 anonim ***** válasza:
94%
Azért mert az EU azt akarja, hogy a cigányoknak itt jó sora legyen és ne menjenek el hanem maradjanak itt és ne terjedjenek innen tovább.
2013. márc. 7. 14:32
 19/48 A kérdező kommentje:

Bezzeg ide nem jönnek a rasszizmust kiáltó liberálisok.

Bezzeg, ebben az országban mindenki rasszista aki már találkozott cigánnyal.

Én ezért tanulok nyelvet, hogy itt tudjam hagyni ezt az országot,nem akarom ,hogy hajnalban amikor a cigány hordák, portyák járnak ,véletlenül meg ne látogassanak.

Nem akarok úgy járni, mint több falubeli.

Amúgy hiányzott az a 16 éves liberális és a többi, aki azt hittem beleokoskodik,helyesírás hibák, stb, a cigánynak bezzeg nem figyel a helyesírására, abból a nagy toleranciából csak nekünk nem jut.

2013. márc. 8. 07:39
 20/48 50felett ***** válasza:
93%

" Azért mert az EU azt akarja, hogy a cigányoknak itt jó sora legyen és ne menjenek el hanem maradjanak itt és ne terjedjenek innen tovább."

Ha jól belegondolunk ,100% -ban igazad van.

Egyébként, a Jobbik kivételével, minden politikusunk,

mindig az aktuális s.................t nyalja,

tudják milyen táblát kell a nyakukba akasztani vagy mit kell a fejükre tenni.

2013. márc. 9. 12:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!