Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért lett Magyarország a...

Miért lett Magyarország a világ egyik legrasszistább országa?

Figyelt kérdés
Egy félvér gyerek vagyok és minden nap kapom a rasszista megjegyzéseket MEGÁLLÁS NÉLKÜL. 11 éves létemre azzal kell szembesülnöm hogy senki nem hajlandó velem beszélni mert barna a bőröm. Miért vagytok ennyire rasszisták? Tisztelet a kivételnek de nagyon idegesítő hogy ilyen országban kell érnem.

2012. okt. 28. 00:24
 1/6 anonim ***** válasza:
30%
mert az emberek korlátoltak és buták. "szemellenzővel" járkálnak, birkák és könnyen manipulálhatóak. sok mindent nem ismernek és amiről nem tudnak semmit attól félnek és úgy védekeznek hogy elítélik. és általánosítanak, de nem csak "faji" kérdésekben hanem szinte mindenben. egy valamiben negatív dolgokat tapasztalnak azt már egy kalap alá veszik, az összes cigányra rámondják hogy bűnöző mert egyszer egy elvette az egyik ismerőse telefonját miközben honnan tudnák az adott másik emberről hogy az e ha nem ismerik? én is nap mint nap tapasztalom ezt a dolgot, annyiban másképp hogy én nem félvér vagyok hanem van még bennem egypár más is, de a lényeg hogy kreol bőrű vagyok úgyhogy a fejemhez vágják hogy cigány , meg hogy lopok stb. de nem fogják fel hogy nem azért lop valaki mert roma hanem mert csóró. de ezt még oldalakon keresztül tudnám ragozni
2012. okt. 28. 00:34
 2/6 anonim ***** válasza:
46%
Ha nem tetszik elmehetsz. Egyébként nem a bőrödröl ítélnek(nagyrészük) hanem a viselkedésedről. Nálunk suliba van már egy elég idős roma "gyerek" mégis az egyik legjobb haverom mert ő NORMÁLIS nem úgy mint a nagyrészük.
2012. okt. 28. 00:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Az osztályomban is van 2 cigány srác, és semmi közük a többihez. Teljesen normálisan viselkednek és becsületesek.
2012. okt. 28. 11:38
 4/6 anonim ***** válasza:

Hogy érted,hogy félvér? Fekete és fehér szülő vagy cigány és magyar szülő?

Csakmert ha fekete és fehér akkor nem tudom és elássom magam szégyenembe az országom miatt. Ja és bíztatlak,hogy csak a környezeted ilyen én nekem például a fekete pasik (vagy a "tejes kávék") NAGYON bejönnek. Nem tudom miért.

Ha meg cigány-magyar "kutyolék" (ezt nehogy sértésnek vedd) akkor sajnos azt kell mondanom,hogy sajnos nem csak a magyarok hibája ez az egész. Aki ezt állítja az vagy nagyon buta vagy nem meri bevallani. Egy ilyen mértékü gyűlölethez mind 2 fél szükséges. Persze mi is hibásak vagyunk de a cigányok is egyértelműen. Persze nem az összes de jópáran. És nem várhatod el az emberektől,hogy ne legyenek előítéleteik. Neked is vannak mindenkinek vannak. Ez egy emberi szokás.

2012. okt. 28. 21:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Magyar ország nem Raszista nincsenek gázkamráink ne lőjűk halomra kisebségeget nem gyüjtsák fől a putriukat szervezeten a hatóságok . Tilos csak ugy meglincselni őket. Sehonan nem tilthatók ki mer kisebségiek. Elenben csak azért mert cigányok tőb segélyt kapnak. ahejet hogy keresnének melót 8asával elik az ivadékaikat. Képesek teljes utcákat elrabolni . Tahó módjára viselkednek azt még nekik ál feljeb hogy de raszisták vagyunk. Ha raszista országokat akarsz néz körül afrikába vagy az ojan Ásiai országokba ahol nem rég volt nép irtás na az a raszizmus. Nm az amikora kocsmában pár kopsz egészeste azt tárgyalja a piálás melet menyire utál titeket.
2013. febr. 4. 11:00
 6/6 anonim válasza:
talán a viselkedésed okot ad rá? magadba nézz először, ne kifelé mutgass.
2013. jún. 27. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!