Miért utálja a magyarok nagy része Orbánt?
0.25-nél ott van a FIZESS egyik igénytelen bajúszmatyija
(a másik jelenleg államelnök)
a FIZESS egy nagy hamisítvány
tele kommancs meg "másfajta" ügynökökkel
A közvélemény kutatások nem a valóságot tükrözik! Sok Fidesz megrendelésre készült.
Nem mindenki komcsi, aki utálja Orbánt. Csak azok szeretik és hisznek neki, akik jól jártak az egykulcsos adóval.
De az emberek kétharmada sokkal rosszabbul él, mint azelőtt. Akik rokkantak, munkanélküliek azok miért szeretnék?
A másik oldal besározása 2002 óta a Fidesz módszere.
Azért utálja a magyarok nagy többsége mert komcsikkkal van tele a fidesz.Ezt nektek fideszes bazári majmok:
Hogy miért? Mert 3-4 éve még elterveztem, hogy mit akarok majd később, és azt most mind b*szhatom a kukába. Beszámíthatatlan az élet, amióta ő kormányoz. Kormányoz... elnézést, kiskirálykodik. Ha reggel felkelek, még nem tudom, hogy este épp mi fog változni.
Magyarország jobban teljesít... oda ne rohanjak. Kinél, minél, miben jobban? Nézz szét az országban, aztán majd meglátod, hogy miért is. Nincs rá annyi időm, hogy órákig meséljem. Lehet, hogy valakinek bejött az élet, hát nekem a Gyurcsány-Bajnai időben volt tündérmese a dolog, most rémálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!