Ez nem túlzás kicsit?
Egyetemre járok és , nemrég megismerkedtem egy jogász "bandával".
Ezek a hallgatók azért járnak jogi karra hogy büntetőjogászok legyenek akik a cigánybűnözésre specializálódnak , és ahogy mondták cigányt nem engednének ki a kezük közül úgy hogy ne kapnának a lehető legszigorúbb büntetést amit lehet adni az adott elkövetés után.
Én is gyűlölöm a c osztályúakat , de amit ez a jogász banda csinál és amire készül , azt túlzásnak tartom.
"Hova toloncolsz ki egy állampolgárt? Azt hogy milyen alapon már meg se kérdem, de hova küldöd?"
Romániába. Hahahahaha...
#13: neked van fogalmad, hogy miről beszélsz?
a keretszám csökkentéssel az értelmes, potenciális munkaerőt adó diákoktól is elveszik a lehetőséget, hogy olyan munkát végezzenek amit akarnak! szabad ország, mi? szabad munkavállalás és az egyebek...
Nagyon helyes, hogy ilyeneken gondolkodnak, ilyen emberek kellenek ebbe az országba, másképp nem működik semmi.
(ELTE-s vagy egyébként? :DD ott sok a Jobbikos)
Nem a fővárosba járok egyetemre.
Vidéki vagyok ,vidéki egyetemre járok , Győrbe.
Ennek pedig lenne egy ellenszere! A cigóknak nem kellene bűnözniük és mindjárt éhkoppon maradna ez a "fertelmesen ellenszenvesen ijesztő banda" jujj...
Amúgy a 2. válaszolóval is egyetértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!