Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik miért ilyen inaktív...

A Jobbik miért ilyen inaktív politikailag?

Figyelt kérdés
Simán vihetnék Magyarországon a pálmát, ha nem csak cigányoznának-zsidóznának, hanem például felemelnék hangjukat a magyarok nyomora és pénztelensége ellen is.

2013. márc. 3. 01:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Romakérdésben alkottak nagyot,de nem eleget.Nélkülük csend lenne ezekben az ügyekben.Ne tudjátok meg,hány falu van teljesen roma kézben és hány,ahol 60-90 %.Erről csináljon valaki-akár a Jobbik-egy korrekt és nem KSH felmérést!Azokkal az adatokkal tudnának robbantani...
2013. márc. 3. 11:27
 12/12 anonim ***** válasza:

Tényleg nem értem hogy a második választ miért kellett 0-ra pontozni, gratulálok ebben a témában is, aki ebben éli ki magát.

Én örülnék neki, ha a Jobbik kerülne a sok szerencsétlen "másik" helyére, ellenben tényleg csak akkor derül ki hogy mit tudnak (akár pozitív, akár negatív értelemben, szerintem minden épeszű tudja, hogy nem lehet tökéletes egy párt, mindenkinek nem lehet megfelelni), ha majd ők vezényelnek... addig viszont nem kellene isteníteni, mert utólag lesz pofára esés, és nem is kicsit... ellenben valóban, és is nagyon örülök az összes eddigi lépésüknek, pl. kifejezetten a Százhalombattai késelés miatti felvonulásnak, az az egy példa jól mutatja, hogy Ők legalább mernek is lépni valamerre.

2013. márc. 3. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!