Ki fog erre az elszólásra emlékezni a 2014-es választásokon?
Azért, mert ez már nem a szocializmus.
Az államnak nem a társadalmi különbségeket kell kiegyenlítenie az állampolgárok között, hanem az esélyt a jólétre.
"Én soha nem szégyelltem, hogy mim van, én dolgozok keményen, én abban a miliőbe nőttem föl, hogy a munka nem szégyen"
Mondja az a Lázár aki életében nem dolgozott, politikusként lopta össze amije van.
Az idézet ékes bizonyítéka Lázár határtalan pofátlanságának. Ő és a valódi munkavégzés... -.-
"akinek a saját társadalmi viszonyaihoz képest semmire nem futotta, semmit nem tudott letenni az asztalra, az ne üljön például a képviselő-testületben."
Kis pofám, ezt majd a választók döntik el, hogy kit szeretnének képviselőnek! Lehet, hogy ők a (szinte) vagyontalan embert tartanák a legmegfelelőbbnek.
"Kis pofám, ezt majd a választók döntik el, hogy kit szeretnének képviselőnek! Lehet, hogy ők a (szinte) vagyontalan embert tartanák a legmegfelelőbbnek."
És nagyon rosszul tennék... A (szinte) vagyontalan ember majdnem biztosan azt jelenti, hogy még a saját élete is nagy falat volt neki. Az enyémre ilyen ember ne legyen befolyással.
Ma napi 6 perc munkával meglehet keresni 1 ember napi kalóriaszükségletét. /búza/
Maradt 11óra 54perc naponta.
Ennyi lehetősége az utóbbi 10 000 évben nem volt az embereknek. Élni kell vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!