Bajnai Gordon mi csinált régen amiért ennyire nem szeretik?
" Az ő esetében nem tévedhettek?"
Hadd ne tételezzek fel...
Mit gondolsz, ha MA téved a bíróság, melyik irányba teszi???
Gondolkozz.....
Nem igazán értem, mit gondolsz. Én arra próbáltam rávilágítani, hogy most lényegében minden bírósági döntést, ami politikusokkal kapcsolatban született, valaki megkérdőjelez (és sok esetben úgy tűnik, jogosan). És igen, roppant "érdekes", hogy "véletlenül" mindig a regnáló hatalom támogatója jár jobban. Viszont vannak olyanok, akik a mostani döntésekre "ja igen, mert az Orbán azt mondta, hogy így kell dönteni" szöveget nyomják, de ha Bajnaira terelődik a szó, akkor "de hát őt felmentették a bíróságok, ártatlan, mint a ma született bárány". (Megjegyzem, visszafelé dettó ugyanez megy, csak a nevek cserélődnek fel.) Tehát ugyanaz a bíróság, ha az egyik javára dönt, akkor részrehajló, ha a másikéra, akkor igazságos, mint Mátyás király. Na ez nem szeretem.
(Lehet, hogy ugyanarról beszélünk, csak nem ugyanúgy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!