Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Bajnai Gordon mi csinált...

Bajnai Gordon mi csinált régen amiért ennyire nem szeretik?

Figyelt kérdés
Ne támadjatok,nem vagyok Bajnai szimpatizáns.Sokszor hallottam már,hogy gazdákat tett tönkre,öngyilkosok lettek az intézkedései miatt stb.Csak kiváncsi vagyok ha ezek igazak akkor ő mit akar a következő választásokon?
2013. márc. 1. 21:54
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem, hogy szinte minden második bírósági döntést ilyen "nagy emberek" ügyében megkérdőjelez a sajtó, és mindenki, és sok esetben látszik, hogy valami tényleg nem volt tiszta. Bajnat meg mindig ezzel mentegetik, hogy "bíróság ártatlannak nyilvánította". Az ő esetében nem tévedhettek? (Bár az a jobb, ha "csak" tévedtek, és nem volt semmi ráható erő.)
2013. márc. 2. 10:31
 22/24 anonim ***** válasza:
Azért azt is vegyük bele, hogy a libatenyésztőknek sem kéne most annyit siránkozni emiatt. Aki nem tud bizniszelni, az ne biszniszeljen. Mikor belementek ebbe, már akkor benne a volt a pakliban, hogy bukhatnak is rajta, akár minden pénzüket, mégis elkezdték. Aztán nem jött be a dolog.
2013. márc. 5. 23:28
 23/24 anonim ***** válasza:

" Az ő esetében nem tévedhettek?"

Hadd ne tételezzek fel...

Mit gondolsz, ha MA téved a bíróság, melyik irányba teszi???

Gondolkozz.....

2013. márc. 6. 09:23
 24/24 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem, mit gondolsz. Én arra próbáltam rávilágítani, hogy most lényegében minden bírósági döntést, ami politikusokkal kapcsolatban született, valaki megkérdőjelez (és sok esetben úgy tűnik, jogosan). És igen, roppant "érdekes", hogy "véletlenül" mindig a regnáló hatalom támogatója jár jobban. Viszont vannak olyanok, akik a mostani döntésekre "ja igen, mert az Orbán azt mondta, hogy így kell dönteni" szöveget nyomják, de ha Bajnaira terelődik a szó, akkor "de hát őt felmentették a bíróságok, ártatlan, mint a ma született bárány". (Megjegyzem, visszafelé dettó ugyanez megy, csak a nevek cserélődnek fel.) Tehát ugyanaz a bíróság, ha az egyik javára dönt, akkor részrehajló, ha a másikéra, akkor igazságos, mint Mátyás király. Na ez nem szeretem.

(Lehet, hogy ugyanarról beszélünk, csak nem ugyanúgy:)

2013. márc. 6. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!