Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Bajnai Gordon mi csinált...

Bajnai Gordon mi csinált régen amiért ennyire nem szeretik?

Figyelt kérdés
Ne támadjatok,nem vagyok Bajnai szimpatizáns.Sokszor hallottam már,hogy gazdákat tett tönkre,öngyilkosok lettek az intézkedései miatt stb.Csak kiváncsi vagyok ha ezek igazak akkor ő mit akar a következő választásokon?
2013. márc. 1. 21:54
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
74%

"Bajnai tipikus baloldali neoliberális"

ez így van és az már baj? ,

"támogatja a multikultit"

na ja, a munkahelyek nagy részét még mindig azok a mocskos multik adják, akik most még a megemelt adókat is fizetik az államnak,

"Eu támogató (inkább talpnyaló)"

hát jobb, mint a szabadságharcos, a kákán is csomót kereső ember, és támogatja azt a szervezetet, amibe egyébként önként léptünk be ,

"internacionalista"

Hát elég érdekes lenne EU tagként nem internacionalistának lenni. A világ a nemzetek együttműködésének irányába halad.

"magyar gyűlölő és utálja a magyar embereket."

Ezt nem tudom, miből szűrted le, nem emlékszek ilyen tettére, nyilatkozatára meg pláne nem

"Gazdaságilag sem egy nagy ész..."

Hát igen. Ezért van egy kormányban általában egy gazdasági miniszter is.

Kérdező írja, hogy sokan öngyilkosok lettek Bajnai alatt. Most lehet, hogy kevesebb az öngyilkosság, de ha annyi fiatal menekül külföldre, mint most, az tuti a nemzet halála...

2013. márc. 1. 22:51
 12/24 A kérdező kommentje:
Azért a "rátermettek" mellett szerencsére még léteznek jó emberek is,bár nem biztos,hogy a politikában is.Kedves 10.válaszoló,ha csak rátermettek élnek majd mert a többi elpusztult akkor a Lázár Jancsi bácsik kiből fogják kiszívni a pénzt?
2013. márc. 1. 22:55
 13/24 anonim ***** válasza:
9%

A multikulti alatt nem a multi cégekre gondoltam, hisz minden munkahelyre szükség van.

Az hogy neoliberális az pedig igen nagy baj.

A neoliberálisok extra, többlet jogokért tüntetnek a kisebbségeknek , a többséget alsóbb rendűnek tartsák.Az egyenlőséget, demokráciát igen sajátosan értelmezik.

Úgy tudom az ő műve volt a fészekrakó program meg a többi borzalom.

Az a fajta internacionalizmus nem nagyon fér össze a magyar nacionalizmussal , sőt Bajnai el akarja nyomni azt.

Inkább maradjon a szabadságharcos fülke forradalmár mint ez a neolib Bajnai.

Orbán bármennyire kontár , de még mindig jobb mint ez a baloldali bűnöző.

Igenis ki kell állni az országáért egy vezetőnek az Eu-val , IMF-el meg mindenkivel szemben.Igen is küzdeni kell az érdekekért és nem mindenkinek benyalni meg mindenre bólogatni.

2013. márc. 1. 23:03
 14/24 anonim ***** válasza:
0%

""Bajnai tipikus baloldali neoliberális"

ez így van és az már baj? ,"

Hát nem egy érdem.

""támogatja a multikultit"

na ja, a munkahelyek nagy részét még mindig azok a mocskos multik adják, akik most még a megemelt adókat is fizetik az államnak,"

Épp ideje is lenne már őket kihajtani.

""Eu támogató (inkább talpnyaló)"

hát jobb, mint a szabadságharcos, a kákán is csomót kereső ember, és támogatja azt a szervezetet, amibe egyébként önként léptünk be ,"

Te léptél be önként! Ne használj többes számot, mert leköplek.

""internacionalista"

Hát elég érdekes lenne EU tagként nem internacionalistának lenni. A világ a nemzetek együttműködésének irányába halad."

A te világod.

""magyar gyűlölő és utálja a magyar embereket."

Ezt nem tudom, miből szűrted le, nem emlékszek ilyen tettére, nyilatkozatára meg pláne nem"

Erről nem mi tehetünk.

""Gazdaságilag sem egy nagy ész..."

Hát igen. Ezért van egy kormányban általában egy gazdasági miniszter is."

Nem támogatom még több ingyenélő pénzelését.

"Kérdező írja, hogy sokan öngyilkosok lettek Bajnai alatt. Most lehet, hogy kevesebb az öngyilkosság, de ha annyi fiatal menekül külföldre, mint most, az tuti a nemzet halála..."

Azok pontosan oda valók. Ha rajtam múlna még zavarnák is őket.

2013. márc. 1. 23:29
 15/24 Komplikato ***** válasza:
93%

Valószínűleg elég sok mindenért lehet okolni a Bajnait, akár mint NFÜ pénzosztója, vagy akár mint befektetői cégcsoport vezetője, sőt gazdasági miniszterként és államfőként is. De általában amit ráolvasnak annak jó része nem igaz, így igen nehéz kideríteni a valódi sarait.

Lol. Be akartam linkelni az egyetlen hiteles és részletes leírását a Hajdú Bét ügynek, amin valaki rohadt sokat dolgozott, amiből kiderült volna mely részei igazak és mi a kamu, meg talán az is nem ma született bárány a Bajnai. Erre törölték nem csak a bejegyzést, hanem a jóember teljes blogját. :(

Most biztos nem fogok fejből leírni 15 oldalnyi anyagot ...

2013. márc. 2. 00:02
 16/24 Komplikato ***** válasza:

Itt van a törölt blog bejegyzés Google cache változata, mivel marha sokan olvasgatták év elején, mert rengeteg oldal hivatkozott rá:

[link]

Pár nap és innen is el fog tűnni.

2013. márc. 2. 00:05
 17/24 anonim ***** válasza:

"Kedves 10.válaszoló,ha csak rátermettek élnek majd mert a többi elpusztult akkor a Lázár Jancsi bácsik kiből fogják kiszívni a pénzt?"

Ők ilyesmire nem gondolnak, a jó emberek kipusztulása még nagyon távoli nekik, addig is dőzsölnek egy jót és nem törődnek a jövővel.

2013. márc. 2. 00:25
 18/24 anonim ***** válasza:

A legtöbben mindenben csak a rosszat keresik. Azt nem veszik figyelembe, hogy 1 év alatt szinte stabilizálta a helyzetet és nem hazudott, hanem egyesen kijelentette, hogy fájni fog.

Jó írta az a hozzászóló aki, azt írta, hogy a sz@ron is a csomót keresik sokan.

A legtöbben a libajnaizáson kívül mást nem tudnak. A szélsőjobboldaliakat, jobbikosokat megértem nekik csak eddig terjed az agykapacitásuk, de a többiekkel mi van.?

2013. márc. 2. 00:39
 19/24 anonim ***** válasza:
Igen, de a vezetőnk tevékenységének a következményeit mi fogjuk megsínyleni, eszében sincs felelősséget vállalnia a tetteiért. Pont, ezért fog 2014-ben is ismét hatalomra kerülni, mert az emberek érzelmi alapon döntenek. B@szhatjuk, hogy az Orbán mártírnak akar látszani, de ha semmi kézzel foghatót nem tud felmutatni akkor mit sem ér ezzel.
2013. márc. 2. 00:48
 20/24 anonim ***** válasza:
54%

"A legtöbben mindenben csak a rosszat keresik. Azt nem veszik figyelembe, hogy 1 év alatt szinte stabilizálta a helyzetet és nem hazudott, hanem egyesen kijelentette, hogy fájni fog."

Orbán pedig felemelte a minimálbért és 10%-os gázárcsökkentést hajtott végre. Ilyen alapon őt avassuk szentté, mert már nem is számít az a sok gyíkság, amit művelt?

2013. márc. 2. 07:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!