Magyarországon mindent lehet? Bukott haza áruló politikuasok ismét a miniszterelnöki székben?
Tegyük fel hogy a Fideszből kilép mondjuk Orbán és új pártot alapít , új mezben de még mindig ugyanaz aki volt.
Ugyanezt csinálja jelenleg Bajnai meg Gyurcsány.
Eladtak mindent , tönkretették ezt az országot és még politizálhatnak.Gyurcsánynál a minimum lenne hogy örökké távol marad a közélettől , politikától.Jó vastag bőr van a képükön az biztos.
Jaj , mit mondtam?!Mindjárt kilövetik a szemem.
Hitler nem csinálhatott volna, mert öngyilkos lett.
Sztálin nem csinálhatott volna, mert haláláig volt neki.
Meséld el, téged úgy konkrétan mivel? Az nem jó, hogy rosszul éltél, mert néhány millió ezt ma is mondhatja. Úgy konkrétan szeretném tudni, mégpedig olyasmiket (ugye több is van), amiket azzal a szóval lehet illetni. Ha nincs munkahelyed, az ne tartozik ezek közé, mert tudtommal milliós nagyságrendben eddig csak kegy ígéret volt.
Vagy csak vered a ... de semmi konkrétum? Csak úgy nagy általánosságban, mindent összemosva, hogy látszódjon a szenny, de ne tudjuk honnan jön? Lehet hogy te nem is szeretnéd tudni, de én igen. Akár Orbántól, akár Gyurcsánytól, akár Horntól, vagy Demszkytől.
Csak pontosan, szépen, ahogy...
Ha továbbolvastad volna, a rákövetkező mondatban én is írtam mi történt velük. Az az egy kicsi mondat elolvasása már nem ment?
Nincs munkahelyem, most fejezem be az egyetemet, utána lesz. Szívesen elmesélem, vannak ilyen gazdasági újságok ha olvasnál, vagy híradók is vannak a képládában amiben a barátok közt is megy tudod. Ha jól megnézed azt fogod látni, mint amit ha 10 emberből 10 embert megkérdezel is ezt mondja, hogy milyen a magyar gazdaság? Egy csúszda lefelé. Tönkretették a szeretett balosaid az ipart, a mezőgazdaságot, a jegybankot, az oktatást, az egészségügyet, kiárultak mindent, tovább nem folytatom mert lemegy a nap.
Ha te is amnéziás vagy mint az balos szavazótábor, ne menny szavazni ilyen betegség mellett. Mert attól, hogy te nem emlékszel, hogy mi volt, hogy megígértek valamit és az ellenkezőjét csinálták, hogy átvertek mindenkit, mi még emlékszünk. Te pedig felelőtlenül ikszelsz a fülkébe, és a magyar emberekkel cseszel ki.
"megígértek valamit és az ellenkezőjét csinálták"
2-vel feljebb hozzászóló, Tőled idéztem, ennyit?
Szerinted ez egyértelmű, hogy melyik kormányról "szól"?
Hát igen furcsa , hogy 2 bukott választás után újra a miniszterelnöki szákben van ez a Mocskos Orbán.
Itt bármit lehet, ez kellett a népnek.
2 x elzavarták, de ő akkor is visszajött tönkretenni az országot.
Remélem jövőre végleg eltakarodik.
Most is azt éljük, nem?
És látod, lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!