Mit gondoltok az anyuka gyermekneveléséről (videó, link a kiegészítésben)?
(4:20-5:30 között)
1.) Szerintem alapból nem kéne kivinnie a gyerekét, mivel (állítólag) mentális sérülést okoz a gyerekeknek.
2.) Szerintem nem helyes egy ennyi idős gyerekeket GYŰLÖLETre tanítani. Az meg főleg nem helyes, hogy minden b*zit utál, nem csak a botrányt keltő felvonulókat.
3.) Azt meg végképp nem értem, hogy azért utálja őket, mert egymásnak nemi fertőzéseket adnak át? Sok köze nincs hozzá, na mindegy, többi a videóban benne van!
Én nem pontoztam le senkit, mondjuk fel se. Nem szoktam ezzel foglalkozni, de én az én lepontozásom sem okozna akkora visszaesést, én is csak egyszer tudok pontozni, mint mindenki más.
De a LÉNYEG! Épp a lepontozásokból látszik, hogy valaki nem ért egyet itt a többség véleményével. Írja már meg légyszíves, még fel is pontozom, de nagyon kíváncsi lennék a véleményére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!